Gå direkte til hovedindhold
Loading...

Specialdesignede kalendere

Produkter

Lav et år fuld af glæde, uanset om du overrasker familie og venner eller designer til dit eget hjem eller kontor.

Lav dine yndlingsbilleder og -minder til fotokalendere, der kan nydes hele året.

Når du er på udkig efter en gaveidé, som vækker glæde, eller en måde at tilføje et personligt præg til et køkken, kontor eller gang, er en specialdesignet fotokalender altid et populært valg. Fotokalenderen indeholder 12 måneder, og der er masser af tilpasningsmuligheder for at gøre den sjov og funktionel, uanset om den sættes på en væg eller et skrivebord. Den rette specialdesignede kalender kan hjælpe dig med at mindes ferier, vise elskede kæledyr, glæde bedsteforældre med familiebilleder og meget mere. Du kan endda starte en dejlig ny tradition: en ny specialdesignet kalender til hvert nye år.

Uanset hvad du kan lide, er Vistaprint klar til at hjælpe dig med at lave din egen kalender eller trykke en kalender til familie og venner. Du kan udforske kalendere til væg og skrivebord, hver med en række dekorationsmuligheder og tilpassede detaljer. Vi guider dig igennem processen med vores intuitive designstudie, hvor du kan uploade alle dine yndlingsbilleder, sætte særlige adresser på og mere. Og hvis du har brug for en hjælpende hånd undervejs, er vores ekspertdesignere klar til at tilbyde hjælp eller rådgivning.

Ofte stillede spørgsmål

Begynd med at vælge den specialdesignede kalender, der bedst passer der, hvor du skal bruge den. Gå så på opdagelse i vores skabeloner med forskellige temaer, og upload dine yndlingsbilleder. Du kan vise et enkelt billede hver måned eller lave en kollage med vores layoutmuligheder. Når du er færdig med at lave kalenderen, trykker vi den og får den sendt direkte til din dør.

Vær kreativ! Brug billeder fra din sidste familieferie, billeder af dine børn og kæledyr eller dine bedste landskabsbilleder

Vi anbefaler at vælge den kalender, der passer bedst til dit kontor, skrivebord eller hjem. En stor vægkalender er god til at hjælpe familier med at holde styr på forskellige skemaer og begivenheder, mens en bordkalender er et must for personer, der arbejder hjemmefra. Magnetiske kalendere er perfekte til køleskabet, og vægkalendere, som du kan tilpasse med 12 af dine yndlingsbilleder sammen med særlige ikoner for fødselsdage og andre vigtige datoer, er betænksomme gaver til familie og venner.

Ja da! Personligt tilpassede kalendere er en fantastisk julegave. Dine nære og kære kan begynde hver måned med et nyt billede af et yndlingsminde.

Ja. Du kan se designet på din specialdesignede kalender, før du afgiver din ordre, ved at klikke på knappen til forhåndsvisning i PDF.