Loading...

Specialdesignede kalendere

Lav en personlig kalender i høj kvalitet, der viser yndlingsminder eller fremhæver dit brand.

Find dit perfekte match

Udforsk vores samling af specialdesignede kalendere for at finde den stil, der passer bedst til det, du skal bruge den til.
Personaliserede vægkalendere 2023
 
 
Specialdesignede magnetiske kalendere
 
 Personaliserede kalenderplakater
 
 

Sådan fungerer det

Spoler alert – det er virkelig nemt! Vi mener det.
1. Vælg din kalender og størrelse.
Start med at vælge en stil til kalenderen, som du kan lide. Vælg så din foretrukne størrelse eller retning.
2. Vælg dit foretrukne design.
Se derefter vores foruddesignede skabeloner, eller upload din egen. Vores galleri har noget til alle, fra elegant minimalisme til klare farvestrejf.
3. Tilføj billeder, tekst og meget mere.
Du har mulighed for at tilføje billeder til hver måned, hvis du vælger en kalender med flere sider. Du kan endda tilpasse den med tekst og clipart for at fremhæve særlige datoer eller events.
4. Afgiv din ordre.
Før du bestiller, kan du se din kalender og lave eventuelle finjusteringer. Klik så på knappen "Læg i indkøbsvogn", og voilà! Så klarer vi resten.

Glæd dine nære og kære med en fotokalender, som du selv har designet.

Digitale kalendere er smarte, men helt ærligt – visse ting ser bare bedre ud på papir. Som skemaer med masser af særlige billeder. Med specialdesignede kalendere kan du være organiseret hele året, mens du genoplever dine yndlingsminder måned efter måned.

Forkæl bedsteforældrene med 12 måneder med babybilleder, eller overrask din BFF med billeder fra jeres uni-år. Vores specialdesignede kalendere er også ideelle gaver til virksomheder. Lav en unik gave til medarbejdere, eller brug kalendere som mindeværdige gaver til messer, events eller konferencer.

Uanset om du er på jagt efter en klassisk vægkalender eller en kalender til skrivebordet, kan du skabe en kalender for 2024, som de vil elske med vores muligheder for tilpasning. Vælg mellem en lang række temaer, farver og mønstre. Du kan endda vælge at markere særlige datoer som fødselsdage eller en vigtig virksomhedsevent. Måske starter du endda en ny tradition: En frisk familiekalender eller kundekalender hvert år, trykt med klare farver på kvalitetspapir.

Ofte stillede spørgsmål

Begynd med at vælge den specialdesignede kalender, der bedst passer der, hvor du skal bruge den. Gå så på opdagelse i vores skabeloner med forskellige temaer, og upload dine yndlingsbilleder. Du kan vise et enkelt billede hver måned eller lave en kollage med vores layoutmuligheder. Når du er færdig med at lave kalenderen, trykker vi den og får den sendt direkte til din dør.

Vær kreativ! Brug billeder fra din sidste familieferie, billeder af dine børn og kæledyr eller dine bedste landskabsbilleder.

Vi anbefaler at vælge den kalender, der passer bedst til dit kontor, skrivebord eller hjem. En stor vægkalender er god til at hjælpe familier med at holde styr på forskellige skemaer og begivenheder, mens en bordkalender er et must for personer, der arbejder ude. En magnetisk kalender er perfekt til køleskabet. Og vægkalendere – tilpasset med 12 af dine yndlingsbilleder sammen med særlige ikoner for fødselsdage med videre – er en betænksom gave til alle.

Ja! Når du bevæger dig igennem designprocessen, kan du tilføje eventuelle særlige datoer som for eksempel fødselsdage og jubilæer. Når du designer, har du også mulighed for at tilføje dekoration til din specialdesignede kalender. Vi har clipart, som du kan tilføje, hvor du ønsker det. Du kan også tilpasse helligdage og andre datoer, du vil have vist (eller ikke vist!) på din kalender som valentinsdag eller mors dag.

Det afhænger af, hvilken type kalender du vælger. For vægkalendere og bordkalendere kan du let vælge en startmåned ved at klikke på "Rediger kalenderdatoer", når du designer. Kalenderplakater og magnetiske kalendere starter dog med januar.

Vores vægkalendere og bordkalendere er lavet af en glansfuld papirtype, som virkelig får dine billeder til at stå frem. Magnetiske kalendere har en mat finish, og vores kalenderplakater fås i enten glatte matte eller glansfulde varianter.

Vi tilbyder digitale forhåndsvisninger af kalenderplakater og magnetiske kalendere. Hvis du vil generere en forhåndsvisning, skal du blot klikke på knappen til forhåndsvisning i PDF, når du designer din kalender i vores onlinestudie.

Ja, det har vi! Vores onlinestudie er designet til at gøre skabelsen af din personlige kalender nem og sjov, og vi har opdateret den med nye funktioner. Vi har også opdateret nogle af vores størrelser og layouts for at tilbyde flere muligheder, så du kan finde lige det rette for dig. Du kan opleve lejlighedsvise ændringer i visse varer, efterhånden som vi udforsker mulighederne for at forbedre vores produkter.