Loading...

Specialdesignede kalendere

Lav en personlig kalender propfyldt med billeder, der får modtageren til at smile.
 
 
 
 

Genoplev gamle minder, og planlæg nye: med en fotokalender kan du gøre begge dele.

Vi kan ikke gøre dine aftaler mindre kaotiske, men vi kan få dem til at se sødere ud. Personaliserede kalendere gør arbejdet med at holde sig organiseret til en fornøjelse hele året, når de trykkes med yndlingsbillederne.

Hvis du har ledt efter en gave, så er du kommet til det rette sted. Forær bedsteforældrene 12 måneder med babybilleder (ja, de pelsklædte babyer tæller også). Overrask din BFF med gruppebilleder fra jeres studietid. Eller glæd din partner med billeder af børnene, insta-værdige feriebilleder eller gamle familieportrætter.

Uanset om du er på jagt efter en klassisk vægkalender eller en kalender til skrivebordet, giver vores kalendere dig mulighed for at skabe en kalender for 2023, de vil elske. Vælg mellem en lang række temaer, farver og mønstre. Du kan endda vælge at markere særlige datoer som fødselsdage eller jeres bryllupsdag. Måske starter du endda en ny tradition: En frisk familiekalender hvert år, trykt med klare farver på kvalitetspapir.

Ofte stillede spørgsmål

Begynd med at vælge den specialdesignede kalender, der bedst passer der, hvor du skal bruge den. Gå så på opdagelse i vores skabeloner med forskellige temaer, og upload dine yndlingsbilleder. Du kan vise et enkelt billede hver måned eller lave en kollage med vores layoutmuligheder. Når du er færdig med at lave kalenderen, trykker vi den og får den sendt direkte til din dør.

Vær kreativ! Brug billeder fra din seneste familieferie, billeder af dine børn og kæledyr eller dine bedste landskabsbilleder.

Vi anbefaler at vælge den kalender, der passer bedst til dit kontor, skrivebord eller hjem. En stor vægkalender er god til at hjælpe familier med at holde styr på forskellige skemaer og begivenheder, mens en bordkalender er et must for personer, der arbejder ude. En magnetisk kalender er perfekt til køleskabet. Og vægkalendere – tilpasset med 12 af dine yndlingsbilleder sammen med særlige ikoner for fødselsdage med videre – er en betænksom gave til alle.

Vi tilbyder digitale forhåndsvisninger af kalenderplakater og magnetiske kalendere. Hvis du vil generere en forhåndsvisning, skal du blot klikke på knappen til forhåndsvisning i PDF, når du designer din kalender i vores onlinestudie.

Ja, det har vi! Vores onlinestudie er designet til at gøre skabelsen af din personlige kalender nem og sjov, og vi har opdateret den med nye funktioner. Vi har også opdateret nogle af vores størrelser og layouts for at tilbyde flere muligheder, så du kan finde lige det rette for dig. Du kan opleve lejlighedsvise ændringer i visse varer, efterhånden som vi udforsker mulighederne for at forbedre vores produkter.