Loading...

Konvolutklistermærker

Bemærk: Enhedspris er pr. klistermærke.


Spar tid, og tilfør lidt ekstra stil til invitationer og kort. Udforsk vores skabeloner, som kan tilpasses, og et let designupload. Se yderligere oplysninger

Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Lav en konvolut, der skiller sig ud i posten.

  • 38 mm diameter
  • 2 papirtyper
  • Selvklæbende bagside
  • Design i klare farver

Design på få minutter

Er du klar til at være kreativ? Begynd at browse vores sortiment af designs, som kan tilpasses. (Er du klar til at prøve selv? Benyt vores mulighed for at uploade dit design). Når du har fundet et design, du kan lide, kan du tilpasse det ved at tilføre dine egne detaljer og vælge de muligheder, der fungerer bedst for dig. Derefter klarer vi resten med professionelt tryk og forsendelse af din bestilling. Din specialdesignede kreation ankommer ren, pæn og klar til at bruge.

Send lidt juleglæde

Er du på udkig efter konvolut-klistermærker med juletema? Sæt lidt juleglæde på dine breve og kort. Vores konvolut-klistermærker med juletema fås med glansfuld eller mat finish – og med klar fuldfarvetryk er det let at få lidt personlighed på invitationer, breve og så videre. Vælg mellem en række juleskabeloner, herunder konvolut-klistermærker med snefnug, julemanden og meget mere. Udforsk vores juleskabeloner her.

VistaPrint har designskabeloner til Konvolutklistermærker i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk