Loading...

Invitationspakker

Udforsk papirvarer og tilbehør til brylluppet, der glæder gæsterne, samtidig med at du får mest muligt ud af dit budget.

Pakker, der sætter stemningen

Køb alle elementer af papirartiklerne til dit bryllup, og lav et koordineret look, som du vil elske.
 
 
 
 

Læg en kærlig hånd på værket

Stempler og klistermærker, der sparer tid uden at gå på kompromis med stilen? Dem kan vi trykke for dig.
 
 
 
 

Præsentation af vores invitationer 2024

Find trendy invitationer, der passer perfekt til ethvert tema, og tilføj så dit eget præg.
Her for hele din bryllupsrejse
Find smukke papirartikler til alle planlægningens faser (sæt kryds i kalenderen-kort, takkekort og meget mere).
Se alt til bryllup

Find den invitationspakke, der på perfekt vis indfanger den stemning, du ønsker til brylluppet.

Din store dag nærmer sig med hastige skridt – og det samme gør aaaalle sommerfuglene. På dette spændende trin af planlægningen er det nu officielt tid til at invitere familie og venner til at deltage i denne glædelige begivenhed. Uanset om det er en lille intim sammenkomst eller et destinationsbryllup, kan VistaPrint hjælpe dig med smukke invitationspakker, der passer til din unikke stil – og dit budget.

Begynd med at udforske vores skabeloner til bryllupsinvitationer. Når du har fundet et design, du er glad for, kan du tilpasse det med datoen, feststedet, oplysninger om receptionen med mere. DU kan let føre samme design videre til dine svarkort, indstikskort og konvolutter eller blande stilene for et sjovt og moderne look.

Når din invitationspakke er færdig, kan du vælge mellem en række papirtyper af høj kvalitet, fra mat til glansfuld, hør og meget mere. Og med en gratis adressering på konvolutterne og ekstramateriale som afsenderadresseetiketter og stempler blev det lige meget nemmere at sende det til alle dine gæster.

Ofte stillede spørgsmål

De klassiske papirprodukter til bryllup omfatter sæt kryds i kalenderen-kort, bryllupsinvitation og svarkort eller vedlægskort. Hvis I vil give gæsterne mulighed for at svare digitalt, kan I inkludere en QR-kode på invitationen, som linker direkte til hjemmesiden for brylluppet.

Nej – det er op til jer. Selv om det er populært at holde den samme stil på tværs af bryllupsartiklerne, er der ikke nogen fast regel, der siger, at man skal gøre det. Om I vil skabe et koordineret look eller blande tingene på kryds og tværs, kan I nemt gøre det i vores designstudie.

Det varierer. Sæt kryds i kalenderen-kort skal sendes mellem 6 og 8 måneder før brylluppet, mens den formelle invitation kan sendes ud senere - omkring 6 til 8 uger før den store dag.