Gå direkte til hovedindhold

Sæt kryds i kalenderen-kort

Start nedtællingen til brylluppet med specialdesignede sæt kryds i kalenderen-kort. Udforsk en lang række designs, med og uden billede, og i forskellige papirtyper. Se yderligere oplysninger

Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • 2 forskellige størrelser
  • 7 forskellige papirtyper
  • Standard eller afrundede hjørner
  • Flot fuldfarvetryk
  • Mulighed for konvolutter

Tillykke med at I har valgt tid og sted til jeres bryllup! Specialdesignede sæt kryds i kalenderen-kort kan hjælpe jer med at dele de glædelige nyheder med venner og familie og sikre jer, at de sætter kryds i kalenderen. Vi vil elske at hjælpe jer med at lave sæt kryds i kalenderen-postkort, der føles sjove, friske og fulde af kærlighed. Vores kollektion indeholder design til enhver stil og smag, fra vintage til moderne og alt derimellem. Hver skabelon til sæt kryds i kalenderen-kort kan tilpasses, så I kan medtage alle de oplysninger, I er klar til at dele, og mange har plads til, at I kan sætte et billede eller to ind.

Når I er klar til at begynde at designe, kan I udforske vores designgalleri. I kan bruge vores filterfunktioner til at sortere efter farve, stil og mere – eller se på alle mulighederne, hvis I stadig mangler idéer til sæt kryds i kalenderen-kort. Når I har fundet et design, som I kan lide, kan I gøre det mere personligt i vores onlinestudie, hvor I kan tilføje navne, dato, URL-adressen til bryllupshjemmesiden osv. Når I er klar til at afgive ordren, tager vi os af resten. Jeres sæt kryds i kalenderen-kort bliver professionelt trykt, pakket og sendt til jer, og når de ankommer, er de klar til at blive sendt til alle på jeres gæsteliste.

VistaPrint har designskabeloner til Sæt kryds i kalenderen-kort i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk