Loading...

Bogmærker

Lav en unik gave, der vil glæde en læsehest. (Farvel, æselører). Dobbeltsidet farvetryk på robust, glansfuldt papir. Se yderligere oplysninger

Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Markér stedet – og få dem til at smile – med specialdesignede bogmærker.

  • 51 x 152 mm
  • 400 g/m² glansfuldt papir
  • Tryk i klare farver
  • Mulighed for tryk på begge sider

Ideel som gave
Er du på udkig efter en betænksom gave til dine yndlingslæseheste? Få inspiration i din bogreol – og lav så en portion unikke, specialfremstillede bogmærker. Med smukke bogmærker, som du har designet, bliver det nu en endnu større fornøjelse at vende tilbage til bogen.

Alsidige og særlige
Vores specialdesignede bogmærker tilbyder masser af populære muligheder til personlig og professionel brug. Et bogmærke til at stikke ind i en roman eller en notesbog er prikken over i'et, når du giver en særlig gave eller souvenir. Lærere og bibliotekarer kan bruge dem som særlige belønninger for yngre læsere. Specialdesignede bogmærker er også gode minder om en særlig stund eller en mindehøjtidelighed – en simpel påmindelse om en, du har kær. Og hvis din forretning markedsfører et kommende udsalg eller bogudgivelse, kan specialdesignede bogmærker hjælpe med at sprede budskabet.

Nemme at designe (dvs. mere læsetid)
Er du klar til at lave dine egne bogmærker? Du kan uploade dit eget design og derefter foretage de ekstra ændringer, du har lyst til. Derefter klarer vi resten: professionelt tryk, indpakning og levering af dine bogmærker. Bestillingen ankommer til dig lige klar til at dele ud og bruge.

Bogmærker

VistaPrint har designskabeloner til Bogmærker i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk