Gå direkte til hovedindhold

Bogmærker

Giv læsere en grund til at tænke på dig, hver gang de sætter sig med en bog. Dobbeltsidet farvetryk på robust, glansfuldt papir. Se yderligere oplysninger

100 % tilfredshedsgaranti
  • 51 x 152 mm
  • 400 g/m² glansfuld papirtype
  • Levende farvetryk
  • Mulighed for 2-sidet tryk

Vil du lave effektiv langtidsmarkedsføring eller reklameartikler? Få inspiration i din bogreol – og lav så en portion unikke, specialfremstillede bogmærker. Disse klassiske giveaways er altid populære, især hvis du reklamere for et kommende udsalg eller bogudgivelse – de kan også bruges som billetter til events. Lærere og bibliotekarer kan bruge dem som særlige belønninger for yngre læsere. Hvis du giver en bog som gave, er et specialfremstillet bogmærke en flot måde at tilføje et uventet strejf.

Er du klar til at lave dit specialdesignede bogmærke? Begynd med at kigge i vores udvalg af designs, der kan tilpasses, eller upload dit eget. Tilføj derefter dine egne præg, som du har lyst til. Derefter klarer vi resten: professionelt tryk, indpakning og levering af dine bogmærker. Bestillingen ankommer til dig lige klar til at dele ud og bruge.

Bogmærker

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk