Loading...

Ølbrikker

Vis dit logo frem i restauranter, barer og mange andre steder. Solidt karton med 2 former og dobbeltsidet tryk med fuld farve. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Design dine egne personlige ølbrikker og opbyg dit brand med hver eneste servering.

  • 2 former
  • 1,5 mm karton
  • Kan trykkes på begge sider
  • Klart tryk i fuld farve
  • Fås i mængder fra 25 til 10000

Søger du en effektiv og prisbillig måde at skabe markedsføring på? Personaliserede ølbrikker i pap er en både populær og virkningsfuld brandingmetode, der når et bredt publikum, især for restauranter, cafeer og barer. Vores personaliserede ølbrikker fås i to størrelser (firkantede eller runde) og trykkes på 1,5 mm tykt karton. Med muligheden for at trykke på begge sider, behøver du ikke at begrænse dit design - du kan vise dit logo og din hjemmeside på den ene side og bruge den anden side til at promovere kommende arrangementer, ugens drinks og meget mere.

Du kan begynde at lave dine personaliserede ølbrikker i pap ved at uploade dine billedfiler til vores onlinedesignstudie. Du kan tilføje dine egne detaljer og vælge de muligheder, der passer til dig, indtil ølbrikken ser helt perfekt ud. Vi tager os af tryk, pakning og levering, og dine ølbrikker i pap ankommer flotte og klar til at imponere dine kunder.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk