Loading...

Design dine egne personlige ølbrikker, og opbyg dit brand med hver eneste servering.

  • 2 former
  • 1,5 mm karton
  • Fås med tosidet tryk
  • Tryk i klare farver
  • Fra 25 til 10.000 stk.

Placer dit brand lige foran kunderne
Leder du efter budgetvenlige markedsføringsprodukter i stort antal, der virkelig bliver set? Specialdesignede ølbrikker i karton er en populær og effektiv løsning, særligt for restauranter, caféer og barer. Dit brand placeres lige foran kunderne, og samtidig hjælper ølbrikkerne med at beskytte overflader mod mærker efter drikkevarer og mad. Desuden viser den fine detalje kunderne, at du gør dig umage.

Lige dig
Tilpas dine ølbrikker med unikke, iøjnefaldende detaljer. Vi har firkantede og runde modeller med tryk på absorberende 1,5 mm karton. Og med tosidet tryk har du masser af designmuligheder – du kan fremvise dit logo og din hjemmeside på den ene side og bruge den anden til at promovere kommende arrangementer, ugens drinks og meget andet.

Nem designproces
Du laver dine specialdesignede ølbrikker i karton ved at uploade dine billedfiler til vores online designstudie. Du får tid til at tilføje dine egne detaljer – og vælge de muligheder, der passer dig – indtil dine specialfremstillede ølbrikker er helt perfekte. Vi tager os af resten, og dine ølbrikker i karton ankommer i perfekt stand, klar til at imponere dine kunder.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk