Loading...

Populære personaliserede fotogaver

Lav de særlige minder, du har, til fotogaver, som dine kære kan nyde i mange år.
 
 
 
 
 
 

Vægdekorationer

Ting til hjemmet

Lav minderne til gode gaver med betænksomme personaliserede gaver.

Er du på udkig efter hyggelige gaveideer? Personaliserede fotogaver er en god måde at vise familier og venner, hvor meget du holder af dem. Med VistaPrints sortiment af tilpassede fotogaver kan du fejre alle livets bedste øjeblikke, uanset om du er på udkig efter personlige babygaver, har brug for specialdesignede bryllupsgaver til de nygifte eller blot har lyst til at tilføre lidt ekstra til hjemmet (var det noget med en pude med billede på?). Med vores nemme upload, designskabeloner, der kan tilpasses, og eksperter, der står klar til at hjælpe, kan du lave fotogaver i høj kvalitet, unik vægdekoration og meget mere.

Ofte stillede spørgsmål

På nuværende tidspunkt kan vi ikke sende prøveeksemplarer. Mange af vores produkter kan dog bestilles i små mængder, så du kan bestille et lille antal for at se, om du kan lide, hvordan dit design fungerer, inden du afgiver en større bestilling.

Nej, vi tilbyder ikke specialstørrelser, men de fleste af vores produkter fås i flere størrelser og forme, så vi har med stor sandsynlighed noget, der passer til dine behov.

Ja, vi er klar til at hjælpe. Vi har en række designservice til at hjælpe dig med dit design. Du kan bruge en af vores gratis skabeloner i vores designstudie eller arbejde sammen med en af vores designere for at skabe noget unikt. Har du brug for et helt nyt look? 99designs fra Vista hjælper dig med at få din vision ud i livet.

Det afhænger af, hvilken leveringsmetode du vælger. Se leveringsmuligheder og -priser på vores side om levering.

Det kan variere afhængig af produktet. Vi anbefaler dog, at du bruger billeder i så høj kvalitet som muligt. Det vil give det bedste resultat.

Ja. Du kan uploade billeder direkte fra din telefon eller tablet, mens du designer produktet. På nuværende tidspunkt kan du ikke uploade direkte fra Google Fotos, Facebook eller Instagram, så sørg for at gemme billedet på din telefon først.

Vi har masser af muligheder og idéer til reklameartikler, uanset om du skal dele dem ud på events eller reklamere for dig selv på en handelsmesse. Tag et kig på vores reklameartikler.