Loading...

Populære personaliserede fotogaver

Disse favoritter er lavet til at smelte hjerter og er alt andet end generiske.
 
 
 
 
 

Specialdesignet vægkunst, der føles hjemligt

Gør ethvert rum hyggeligt med pynt med billeder af familie og venner eller særlige minder.

Souvenirs og minder, der giver glæde hver dag

Brug højt skattede billeder til at lave gaver, som de kan vise, hygge sig med og endda have på.

Specialfremstillede kalendere til ethvert rum og enhver lejlighed

Deres nye yndlingsmåde at fejre, huske eller planlægge på – lavet af dig.

Giv noget, der betyder noget – en specialdesignet fotogave.

Billederne på din telefon var ikke beregnet til at samle støv – og det var de minder, de fremkalder, heller ikke. Med specialdesignede fotogaver kan du forvandle de billeder til skønne gaver, som dine nære og kære vil se på igen og igen. Med vores store udvalg af produkter og design kan du lave alt fra det praktiske (f.eks. en specialdesignet drikkedunk) til det hyggelige (fotobøger, der indfanger niecens første år).

Du behøver heller ikke nøjes med billeder. Vi har masser af gavemuligheder og produktskabeloner, hvor du kan vise – og give – alt fra et monogram til dit helt eget design. Lav et lærredstryk til mor og far med deres bryllupsbillede og bryllupsdag. Eller giv din bedste ven et krus med hendes kælenavn på – du ved, det navn, som kun du må kalde hende. Uanset din modtager eller lejligheden kan vi hjælpe dig med at lave noget, der er helt unikt. Og lige dem.

Ofte stillede spørgsmål

På nuværende tidspunkt kan vi ikke sende prøveeksemplarer. Mange af vores produkter kan dog bestilles i små mængder, så du kan bestille et lille antal for at se, om du kan lide, hvordan dit design fungerer, inden du afgiver en større bestilling.

Nej, vi tilbyder ikke specialstørrelser, men de fleste af vores produkter fås i flere størrelser og forme, så vi har med stor sandsynlighed noget, der passer til dine behov.

Ja, vi er klar til at hjælpe. Vi har en række designservice til at hjælpe dig med dit design. Du kan bruge en af vores gratis skabeloner i vores designstudie eller arbejde sammen med en af vores designere for at skabe noget unikt. Har du brug for et helt nyt look? 99designs fra Vista hjælper dig med at få din vision ud i livet.

Det afhænger af, hvilken leveringsmetode du vælger. Se leveringsmuligheder og -priser på vores side om levering.

Det kan variere afhængig af produktet. Vi anbefaler dog, at du bruger billeder i så høj kvalitet som muligt. Det vil give det bedste resultat.

Ja. Du kan uploade billeder direkte fra din telefon eller tablet, mens du designer produktet. På nuværende tidspunkt kan du ikke uploade direkte fra Google Fotos, Facebook eller Instagram, så sørg for at gemme billedet på din telefon først.

Vi har masser af muligheder og idéer til reklameartikler, uanset om du skal dele dem ud på events eller reklamere for dig selv på en handelsmesse. Tag et kig på vores reklameartikler.