Loading...

Loyalitetskort

Forvandl enhver kunde til en stamgæst med loyalitetskort. Udforsk vores letanvendelige skabeloner med mulighed for stempler eller klip. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Papirtype
Hjørner
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Lok kunderne til at handle igen med særlige fordele eller rabatter.

  • Standardstørrelse for visitkort (85 x 55 mm)
  • Klippe- og stempelkortdesign
  • Assorterede papirtyper

Godt for kunderne, godt for dig
Du vil gerne have langsigtede relationer med kunderne, og et lille incitament kan nå langt. Med specialfremstillede bonuskort kan du belønne tilbagevendende kunder med en særlig gave eller rabat –​ og folk vil opbevare dit firmanavn, logo og kontaktoplysninger i tegnebogen.

Givende og sjovt
Udover at være en smart markedsføringsmetode kan loyalitetskort bidrage med at gøre kundeoplevelsen lidt sjovere og tilfredsstillende. Hver gang folk foretager et køb, kan du give dem et strejf af VIP-behandling. Og de små øjeblikke af glæde får dem til at blive ved med at komme tilbage igen og igen.

Nemme at designe og bestille
Har du en idé i tankerne til dine loyalitetskort? Se de redigerbare skabeloner til klippe- og stempelkort - også dobbeltsidede udgaver. Når du har dit design klar, kan du gøre det helt dit eget ved at tilføje dine firmaoplysninger. Vi tager os af resten, og du får skarpe, professionelle kort, der er klar til at blive brugt flere gange.

VistaPrint har designskabeloner til Loyalitetskort i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk