Gå direkte til hovedindhold

Loyalitetskort

Giv kunderne et incitament til at komme tilbage igen og igen. Udforsk vores redigerbare designskabeloner med mulighed for stempler eller klip. Se yderligere oplysninger
Papirtype
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • 85 x 55 mm
  • 4 papirtyper
  • Standardhjørner
  • Klart, fuldt farvetryk

Det hjælper altid med lidt incitament, når det kommer til at skabe en langvarig relation med kunderne. Med specialfremstillede bonuskort kan du belønne tilbagevendende kunder med en særlig gave eller rabat –​ og dine kunder kan opbevare oplysningerne om dit firmanavn, logo og kontaktoplysninger i pungen. Alle er vindere med denne smarte reklameartikel.

Er du klar til at lave dine egne bonuskort? Begynd med at udforske vores sortiment af designs, som kan tilpasses efter dine ønsker, og med mulighed for enten at lave huller i eller stemple. (Hvis du allerede har dit eget design, kan du bruge vores nemme uploadfunktion). Når du har fundet en favoritskabelon, kan du gøre den til din egen ved at tilføre dine egne detaljer. Vi tager os af resten, og du får skarpe, professionelle kort, der er klar til at blive brugt flere gange.

VistaPrint har designskabeloner til Loyalitetskort i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk