Loading...

Rygsække

En rygsæk er et perfekt lærred til virksomhedens eller holdets logo eller en illustration. Det er nemt at designe en rygsæk med logo i vores online designstudie. Pendler du, eller er du ude at udforske nye steder? Tag en rygsæk med, der er helt din egen.


42 resultater
Gå til filtrerede resultater
42 resultater


-

Lav en rygsæk, der viser dit firma-, klub- eller teamlogo frem.

Brandede rygsække er praktiske, komfortable og viser dit logo frem, når du er på farten. Vores rygsække fås i forskellige stile – der er de lette med løbesnore og de mere solide, der egner sig godt til camping eller til din teknologi på pendlerturen. Vores computerrygsække har lommer, så du kan adskille dine enheder fra resten af dine ejendele, og justerbare stropper, der giver ekstra komfort.

Personaliserede rygsække er en praktisk gave og en god påmindelse om din virksomhed, når du er på farten. Del dem ud til hele dit team som en takkegave eller til messedeltagere, så dit logo bliver bemærket.

Ofte stillede spørgsmål

Ja. Når du har truffet dine første valg, vil du kunne uploade designfiler i disse formater: .pdf, .ai, .jpeg, .png og .ppt.

Her er vores designråd:

  • Brug en klar skrifttype, så din tekst er nem at læse.
  • Sørg for, at design kan ses og forstås, selv på en vis afstand.
  • Vælg en farve til din rygsæk, der får farverne i dit design til at springe i øjnene.

Selvfølgelig. Når du er færdig med at designe, har du mulighed for at få en forhåndsvisning. Du kan faktisk også gemme dit design, så du kan vise det til en anden, inden du bestiller.

Vi tilbyder rygsække i mange forskellige farver. Sort er et populært valg, men du kan også få blå, grå, rød og andre farver.

Ja, der er et minimumsantal på rygsækkene. For nogle af vores rygsække kan du nøjes med at bestille 6 stk., og for andre er det 25.