Loading...

Lærredstryk

Få væggene til at skille sig ud med dyrebare fotos og munter grafik. Let lærredstryk med indbyggede bøjler for hurtig opsætning. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
Upload dit billedeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Lav et galleri med foto på lærred

  • 6 størrelser
  • Strakt lærredsmateriale
  • Træramme med indbygget ophæng
  • Klart fuldfarvetryk
  • Muligheder for at vise billeder, illustrationer, tekst og meget mere

Mesterværker lavet kun til dem
Kender du nogen, hvis vægge kunne bruge lidt kærlighed (eller måske den nogen er, ahem, dig)? Så er du kommet til det rette sted. Specialdesignede lærredstryk giver dig mulighed for at forvandle mennesker og steder, de elsker, til udstillingsværdig indretning. Uanset om det er et billede af din vennegruppe eller et billede af dem og deres partner, vil du give dejlige minder et permanent hjem.

Så. Mange. Muligheder.
Uanset om det er fotocollager eller billeder af kæledyr har vores designgalleri har lærredstryk for enhver smag – du kan endda finde inspirerende citater, cool grafik og børnevenlig kunst. Lige meget hvad du vælger, leveres din elskedes tryk pakket ind i lærred og inkluderer falmningssikkert tryk og påsatte ophæng. Det betyder, at de kan hænge det op med det samme – og nyde det i mange år fremover.

En personlig gave
Gå til galleriet for at designe dit lærredstryk. Når du har valgt en skabelon, er det tid til at lege – tilføj billeder, indsæt tekst eller eksperimenter med forskellige farver. Når du er tilfreds, skal du bare bestille, så klarer vi resten. Vi trykker og pakker dit lærred professionelt ind, inden vi sender det til dig eller din modtagers hjem.

Enkelt lærred til tryk

VistaPrint har designskabeloner til Lærredstryk i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk