Loading...

Forvandl dine udgående ordrer til muligheder for reklame med papirposer til takeaway med tryk.

  • 3 størrelser
  • Vælg imellem hvidt papir og kraftpapir
  • Snoede papirhåndtag
  • Mængde: fra 150 til 5.000
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af materialer fra ansvarligt forvaltede skove

Flotte og praktiske
Uanset om du driver en restaurant, et konditori eller en café, er disse papirposer perfekte til takeaway – både kager, lækre måltider og alt muligt andet. Og med vores tilpasningsmuligheder kan du også bruge disse papirposer til takeaway til at gøre opmærksom på din virksomhed ved messer og særlige arrangementer. Du kan fylde dem med giveaways eller julegaver og gøre dem til en aktiv reklame for dit brand.

Genanvendelige og holdbare
Vores papirposer med tryk fås i 3 forskellige størrelser, og du kan vælge imellem hvid og farven på kraftpapir. De er designet til at opfylde dine forretningsbehov, særligt hvis du leder efter budgetvenlige papirposer i stort antal. Du kan vælge imellem to papirfarver: hvid eller kraftpapir. De er også holdbare og trykt på FSC®-certificeret papir – et godt alternativ til plastikposer og en smart måde at imponere eksisterende og potentielle kunder på.

Nem designproces
Klar til at lave dine egne? Vælg dine posers størrelse og farve, og tilføj derefter dine egne elementer som f.eks. tekst og logo ved hjælp af vores online designstudie. Og hvis du har brug for hjælp, står vores designeksperter klar til at hjælpe dig. Når du er færdig, kan du se en forhåndsvisning af dit design, inden du afgiver din bestilling. Så klarer vi resten – professionelt tryk og forsendelse af dine papirposer til takeaway med logo.

VistaPrint har designskabeloner til Papirposer til takeaway i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk