Loading...

Specialdesignede huer

Skal du på skiferie, rejse til et koldt sted, eller vil du gerne lave lidt vinterreklame? Uanset anledningen kan personaliserede huer sætte et brandet præg på vintergarderoben. Tilføj dit eget design for at lave en hyggelig giveaway eller gave.

9 resultater
Gå til filtrerede resultater
9 resultater


-

Design dine egne broderede huer.

Specialdesignede huer er gode som giveaways og som fast inventar i vintergarderoben, og de skal nok blive brugt i de kolde måneder. Om du designer noget til dit team, til deltagere i en begivenhed eller en unik gave til en, du har kær, kan VistaPrint hjælpe dig med at designe din egen hue.

Vælg mellem forskellige farver, der kan få dit design til at blive ekstra skarpt – og brug derefter vores intuitive designstudie til at tilføje dine egne elementer, såsom grafik eller tekst. Du kan endda uploade logo, grafik eller design af eget valg og lave en broderet hue på få sekunder. Når du har set en forhåndsvisning af din specialdesignede hue, kan du også gemme den og dele den med en ven. Og husk på, at vores designeksperter står til rådighed døgnet rundt for at hjælpe dig med at give liv til dine idéer.

Ofte stillede spørgsmål

Selvfølgelig! Du kan uploade designfiler i disse formater: .pdf, .ai, .jpeg, .png og .ppt.

Selvfølgelig. Vi anbefaler, at du:

  • bruger en klar skrifttype, så din tekst er nem at læse.
  • tænker stort. Dit design skal kunne ses og forstås på en vis afstand.
  • vælger en farve til din hue, der får dit logo til at springe i øjnene.

Ja da! Du kan se dine huer med tryk eller broderi og lave de nødvendige ændringer. Du kan også gemme forhåndsvisningen og vise den til en ven, inden du bestiller.

Når du vasker din hue, skal du vende vrangen ud og derefter maskinvaske den i koldt vand. Brug blegemiddel uden klor og undgå tørretumbling. Vi anbefaler kraftigt, at du ikke stryger det trykte område.

Vores huer fås i mange forskellige farver, fra den mere professionelle sorte til de sjove og livlige pink og gul. Vi anbefaler at bruge dit brands farvepalette – din hue skal komplementere dit logo, så farverne bliver ekstra tydelige.

Personaliserede huer egner sig også som gaver. Nogle kan købes i antal ned til 1 stk., så du kan designe en hyggelig vintergave til en ven eller et familiemedlem.