Loading...

Disse papirposer med dækkende tryk er designet til at få dit brand bemærket

  • 3 størrelser
  • 3 papirtyper
  • To håndtag
  • Mat eller glansfuld laminering
  • I mængder fra 50 til 300 stk.
  • Heldækkende tryk i fuldfarve
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

Heldækkende tryk
Er du på udkig efter en måde, du kan promovere din virksomhed på? Vores premium papirposer med heldækkende tryk er klar til at hjælpe. Når nogen bærer en pose ud af din butik, restaurant eller event, er der en god chance for, at den vil blive set af andre. En pose med heldækkende fuldfarvetryk, der vil vække opmærksomhed. Den øverste kant er foldet, og håndtagene er forstærkede for ekstra holdbarhed, så du kan gøre et godt og professionelt indtryk.

Let at tilpasse – også håndtagene
Vi er klar til at hjælpe dig med at skræddersy udseendet på dine papirposer med dækkende tryk, så de matcher din branding. Vores ansvarligt dyrkede og producerede papirprodukter fås i flere farver, herunder komposterbart kraftpapir, der er fremstillet af genbrugspapir. Tilføj dit logo, firmanavn og design for at fuldende dit look, og overvej at tilføje vores laminering, der giver et ekstra professionelt udtryk.

__3D-designoplevelse __
Er du klar til at begynde at designe? Vi har med vores 3D-designstudie gjort design af dine papirposer med dækkende tryk så enkelt som muligt. Når du har uploadet dit logo eller billede, kan du tilføje tilpassede detaljer for at sætte prikken over i'et på dit design. Så tager vi os af resten –​ professionel print og forsendelse af din bestilling til dig. Dine premium papirposer ankommer flotte og klar til at få folk til at tale om dit brand.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk