Gå direkte til hovedindhold

Forsendelseskasser

Design emballage, som folk ikke kan vente med at åbne, med personaliserede forsendelseskasser. Fuldfarvetryk og 5 størrelser at vælge imellem. Se yderligere oplysninger

Størrelse
Tryksider
Materiale
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • Fås i 5 størrelser
  • 1,8 mm hvid eller brun E Flute-pap
  • Levende fuldfarvetryk
  • Fås med indvendigt tryk
  • Holdbar frontlukning

Beskedklar emballage

Når det kommer til at gøre et stærkt indtryk med din emballage, betyder præsentationen alt – uanset om du er en e-handelsvirksomhed, eventpromotor eller en fysisk forretning. Specialdesignede forsendelseskasser er en fantastisk måde at begejstre kunder i det øjeblik, din pakke bliver leveret. Tilpas ydersiden og indersiden af dine forsendelseskasser for at vise din personlighed og din stil. Det er en detalje, som dine kunder vil lægge mærke til – og vise frem til andre.

Nem at samle og sende

Fås i 5 størrelser og i hvidt eller brunt bølgepap med E Flute. Vores forsendelseskasser er robuste nok til at sende små til mellemstore varer uden behov for yderligere emballage. Og frontåbningen skaber et spændende øjeblik ved hver unboxing.

3D-designoplevelse

Er du klar til at designe? Med vores 3D-designstudie er det nemt og stressfrit at designe din forsendelseskasse. Når du har uploadet dit logo eller billede, skal du tilføje specialdesignede detaljer som baggrunde, mønstre og skabeloner for at sammensætte et iøjnefaldende design. Når du er færdig, klarer vi resten – professionel print og forsendelse af din bestilling. Dine specialdesignede forsendelseskasser ankommer rene, pæne og klar til at vise frem.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk