Loading...

Gør enhver unboxing-oplevelse til kærlighed ved første blik med forsendelseskasser i pap.

  • Vælg mellem 4 størrelser
  • 1,8 mm hvidt bølgepap
  • Klart tryk i fuld farve
  • Mulighed for tryk på indersiden
  • Mulighed for neutrale kasser uden tryk
  • Holdbare, med frontlukning

Er du på udkig efter standardkasser uden tryk? Se vores forsendelseskasser uden tryk.

Emballage, der er klar til dit budskab
Præsentation er vigtigt, hvis du vil gøre indtryk med din emballage – uanset om du har en netbutik, er eventpromotor eller har en fysisk butik. Specialdesignede forsendelseskasser er en fantastisk måde at begejstre kunderne på, i det øjeblik din pakke bliver leveret. Du kan specialdesigne både yder- og indersiden af din tilpassede forsendelseskasse, så den viser dit brands personlighed, eller holde det enkelt med en kasse uden tryk. Et personligt tilpasset design er en detalje, som dine kunder vil lægge mærke til – og vise frem til andre.

Nem at samle og sende
Fås i 4 størrelser og trykkes på hvidt bølgepap med E Flute. Vores forsendelseskasser er robuste nok til at sende små til mellemstore varer uden behov for yderligere emballage. Og frontåbningen skaber et spændende øjeblik, når de åbnes.

3D-designoplevelse
Er du klar til at begynde at designe? Med vores 3D-designstudie er det nemt og stressfrit at designe din forsendelseskasse. Når du har uploadet dit logo eller billede, kan du tilføje detaljer efter eget valg som baggrunde, mønstre og skabeloner for at sammensætte et iøjnefaldende design (husk at fjerne eventuelle perforerede linjer for at forhindre, at de bliver trykt). Når du er færdig, klarer vi resten – professionelt tryk og forsendelse af din bestilling. Dine forsendelsespapkasser ankommer rene, pæne og klar til at vise frem.

VistaPrint har designskabeloner til Forsendelseskasser i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk