Loading...

Gør enhver unboxing-oplevelse til kærlighed ved første blik med forsendelseskasser i pap.

  • 4 størrelser
  • 1,8 mm hvidt bølgepap
  • Klart tryk i fuld farve
  • Mulighed for tryk på indersiden
  • Mulighed for neutrale kasser uden tryk
  • Mulighed for frontlukning eller lukning med pakketape

Er du på udkig efter standardkasser uden tryk? Se vores forsendelseskasser uden tryk.

Emballage, der er klar til dit budskab
Præsentation er vigtigt, hvis du vil gøre indtryk med din emballage – uanset om du har en netbutik, er eventpromotor eller har en fysisk butik. Tilpassede forsendelseskasser er en fantastisk måde at begejstre kunderne på, i det øjeblik din pakke bliver leveret. Ved at tilføje et unikt design på indersiden og ydersiden af dine tilpassede forsendelseskasser kan du gøre varigt indtryk på dine kunder og endda få dem til at dele det med andre.

Nemme at samle og sende
Vores forsendelseskasser fås i 4 størrelser og trykkes på hvidt E-flute-bølgepap. De er stærke nok til forsendelse af små eller mellemstore varer uden behov for ekstra emballage. Frontlukning giver kunderne en spændende unboxing-oplevelse, og med vores dobbeltsidede pakketape bliver det rigtigt sjovt at pakke ud.

3D-designoplevelse
Klar til at komme i gang? Med vores 3D-designstudie er det nemt og stressfrit at designe din forsendelseskasse. Når du har uploadet dit logo eller billede, kan du tilføje detaljer efter eget valg som baggrunde, mønstre og skabeloner for at sammensætte et iøjnefaldende design (husk at fjerne eventuelle perforerede linjer for at forhindre, at de bliver trykt). Når du er færdig, klarer vi resten – professionelt tryk og forsendelse af din bestilling. Dine forsendelsespapkasser ankommer rene, pæne og klar til at vise frem.

VistaPrint har designskabeloner til Forsendelseskasser i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk