Gå direkte til hovedindhold
Loading...

Forsendelseskasser

Design emballage, som folk ikke kan vente med at åbne, med personaliserede forsendelseskasser. Fuldfarvetryk og 5 størrelser at vælge imellem. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Gør enhver unboxing-oplevelse til kærlighed ved første blik med forsendelseskasser i pap.

  • Fås i 5 størrelser
  • 1,8 mm hvid eller brun E Flute-pap
  • Fuldfarvetryk i klare farver
  • Fås med indvendigt tryk
  • Fås også uden tryk
  • Holdbar kvalitet med frontlukning

Emballage, som du selv kan tilpasse

Når det kommer til at gøre et stærkt indtryk med din emballage, betyder præsentationen alt – uanset om du har en e-handelsvirksomhed, er eventpromotor eller har en fysisk forretning. Specialdesignede forsendelseskasser er en fantastisk måde at begejstre kunder i det øjeblik, din pakke bliver leveret. Du kan specialdesigne både yder- og indersiden af din tilpassede forsendelseskasse, så den viser dit brands personlighed eller holde det enkelt med en kasse uden tryk. Et personligt tilpasset design er en detalje, som dine kunder vil lægge mærke til – og vise frem til andre.

Nem at samle og sende

Fås i 5 størrelser og i hvidt eller brunt bølgepap med E Flute. Vores forsendelseskasser er robuste nok til at sende små til mellemstore varer uden behov for yderligere emballage. Og frontåbningen skaber et spændende øjeblik ved hver unboxing.

3D-designoplevelse

Er du klar til at designe? Med vores 3D-designstudie er det nemt og stressfrit at designe din forsendelseskasse. Når du har uploadet dit logo eller billede, skal du tilføje specialdesignede detaljer som baggrunde, mønstre og skabeloner for at sammensætte et iøjnefaldende design. Når du er færdig, klarer vi resten – professionel print og forsendelse af din bestilling. Dine specialdesignede forsendelseskasser ankommer rene, pæne og klar til at vise frem.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk