Loading...

Køb vores populære skilte

Kunderne elsker disse populære produkter – og de hjælper med at sprede budskabet om dem.
 
 
 
 
 
 

Se specialfremstillede skilte

Udendørs skiltning

 
 
 
 
 
 

Har du en forestående begivenhed eller messe?

Køb skilte til indendørs og udendørs brug som bannere, duge og mere.

Indendørs skiltning

 
 
 
 
 
 
 

Lav dine egne skilte, som kunderne ikke kan overse (eller modstå).

Er du på udkig efter måder at få folk til at opdage din virksomhed på? Tænk stort. Specialfremstillede skilte dig hjælper med at skille dig ud i travle omgivelser – uanset om du har en butik på en travl gade eller en stand på en messe. Derfor er VistaPrint klar med forskellige muligheder for skilte til erhverv og design til en lang række produkter, fra specialdesignede plakater til duge, skilte til bilen og meget mere. Få mest ud af dit skilt: gør det enkelt. Brug nogle farver, der tiltrækker kunderne. Hold dit budskab kort og enkelt, så det kan læses på kort og lang afstand. Glem ikke at tilføje firmanavn, logo og hjemmeside.

Skal du snart holde bryllup eller rund fødselsdag? Vi har, hvad du skal bruge! Vi har valgmuligheder til alle de store fester i livet – plakater til et babyshower, bannere til fødselsdag, skilte til brylluppet og meget mere.

Find den skiltestil, der passer bedst til dig – vi har et bredt udvalg af muligheder, som alle kan tilpasses, så du kan tilføje dit personlige præg. Du kan endda bruge vores nemme funktion til upload af dit design til at få trykt noget, du selv har lavet. Uanset hvad du vælger, får du trykt et personaliseret skilt, som bliver sendt og leveret til døren på så lidt som 3 dage. Og hvis du har brug for hjælp, står vores eksperter klar til at hjælpe med at gøre processen så enkel som mulig i hvert trin af processen.

Ofte stillede spørgsmål

Ja. Hos os kan du købe meget forskelligt tilbehør til skilte.

Det kommer an på, hvad du har brug for. Bannere er vores mest populære og alsidige valgmulighed med en holdbarhed på 2-5 år afhængig af vejrforhold og påvirkning fra solen. Vores beachflag er også et godt valg til udendørs brug, hvis du har plads til at stille dem op.

Vi anbefaler, at du uploader dit design som en .pdf-fil med en opløsning på mindst 150 dpi.

I øjeblikket kan du få vores vinylbannere i personligt tilpassede størrelser. Resten af vores specialfremstillede skilte fås i et stort udvalg af størrelser, så der er en god chance for, at vi har et skilt, der passer til dine behov.

En af de gode ting ved firmaskiltning er, at du har så mange forskellige muligheder til rådighed – fra kæmpestore bannere til små bordskilte. Vores designtips varierer, afhængigt af hvilken type skilt du vil have, men der er et par ting, der gælder for dem alle:

Brug en stor og fed skrifttype.

En tyk skrifttype er nemmere at læse, især på afstand.

Sørg for, at dit hovedbudskab er enkelt og nemt at læse.

Måske bliver du fristet til at dele en masse information, men lad være med at skrive det hele på dit skilt. Store personligt tilpassede skilte egner sig ikke til lange, komplekse budskaber. Hold det enkelt, og stol på, at folk kontakter dig for at få mere at vide.

Design og farver med høj kontrast hjælper med at fange opmærksomheden.

Udover at gøre dit skilt nemmere at læse, er det også en god mulighed for at introducere potentielle kunder for dine brandfarver.