Gå direkte til hovedindhold
Loading...

Se specialfremstillede skilte

Har du en forestående begivenhed eller messe?

Køb skilte til indendørs og udendørs brug som bannere, duge og mere.

Lav markante specialdesignede skilte, som kunder ikke kan overse (eller modstå).

Er du på udkig efter måder at få folk til at opdage din virksomhed på? Tænk stort. Professionelle skilte dig hjælper med at skille dig ud i travle omgivelser – uanset om du har en butik på en travl gade eller en stand på en messe. Derfor er VistaPrint klar med forskellige muligheder for skiltedesign til en lang række produkter, fra specialdesignede plakater til duge, skilte til bilen og meget mere. Vi har endda muligheder til mærkedagene i dit liv – som plakater til et babyshower, fødselsdagsbannere og skilte til havebryllupper.

Find den skiltestil, der passer bedst til dig – vi har en lang række muligheder, der kan tilpasses, så du kan sætte dit eget præg på det. Du kan endda bruge vores nemme funktion til upload af dit design til at få trykt noget, du selv har lavet. Uanset hvad får du trykt et personaliseret skilt, som du får sendt og leveret lige til dig på helt ned til 3 dage. Og hvis du har brug for hjælp, står vores eksperter klar til at hjælpe med at gøre processen så enkel som mulig i hvert trin af processen.

Ofte stillede spørgsmål

Det kommer an på, hvad du har brug for. Bannere er vores mest populære og alsidige valgmulighed med en holdbarhed på 2-5 år afhængig af vejrforhold og påvirkning fra solen. Vores beachflag er også et godt valg til udendørs brug, hvis du har plads til at stille dem op.

Vi anbefaler, at du uploader dit design som en .pdf-fil med en opløsning på mindst 150 dpi.

På nuværende tidspunkt tilbyder vi ikke tilpassede størrelser. Men med vores store udvalg af størrelser er der en god chance for, at vi har et skilt, der passer til dit behov.

Ikke i øjeblikket. Hvis du har yderligere spørgsmål om et produkt, beder vi dig kontakte os.