Loading...

Magneter

Gå aldrig glip af en branding-mulighed med magneter til biler, kontorer, hjem og meget mere.

Køb magneter

Få dit budskab til at sidde fast, uanset om det er på biler, køleskaber eller andet.
 
 
 
 
 
 
Brug for hjælp til at designe din magnet?
Arbejd sammen med en professionel designer for at få et unikt design, eller bed om råd og ændringer af et design, du allerede er begyndt på.
Udforsk vores designservice

Sørg for, at dit brand bliver set med magneter til køleskaber, biler og meget andet.

Personligt tilpassede magneter er et af de mest alsidige marketingværktøjer til at promovere din virksomhed. Med et udvalg af valgmuligheder som personligt tilpassede køleskabsmagneter, bildørsmagneter osv. står vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige.

Hvis du leder efter en reklamegave til events og messer, er postkortmagneter eller kalendermagneter nemme og populære at dele ud. Bildørsmagneter er også en smart måde at reklamere for din virksomhed eller dine tjenester på ude i verden. Disse praktiske magneter kan forvandle din varevogn, bil eller lastbil til en mobil reklamesøjle. Du kan også bruge personligt tilpassede magneter til køleskabet som sæt-kryds-i-kalenderen-påmindelser til bryllupper eller babykort, så de husker den særlige anledning. Desuden kan du lave fotomagneter og bruge dem som dekoration til dit hjem, din kontorplads og andre steder. Uanset hvilken magnet du vælger, står VistaPrint klar til at hjælpe med et udvalg af professionelt designede skabeloner, så du kan lave en magnet, du bliver stolt af at vise frem.

Ofte stillede spørgsmål

Vores tilpassede magneter er nemme at designe. Tag først et kik på vores skabelongalleri, og vælg et design, der passer dig, eller upload dit eget. Derefter kan du begynde at tilpasse det ved at tilføje fotos, logo m.m. for at skabe en unik kreation.

Ja. Når du designer dine magneter, vil du kunne uploade dine egne fotos.

Vi tilbyder en lang række magnetiske produkter som f.eks. bildørsmagneter, postkortmagneter, magnetiske visitkort, kalendermagneter, magnetiske fotostrimler og sæt-kryds-i-kalenderen-magneter.

Ja. Vores personligt tilpassede bildørsmagneter er sikre at bruge på billak. Men sørg for at tjekke vejledningen på vores side med bildørsmagneter for at undgå skader.

Ja. Vores tilpassede magneter kan sidde fast på de fleste køleskaber i rustfrit stål.