Loading...

Rektangulære klistermærker

Lav iøjnefaldende klistermærker i en tidløs (og altid populær) form. Individuelt udstansede, vandfaste klistermærker med nemt upload af design. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Materiale
Størrelse
Antal
 
Upload designHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Pil af, sæt på og skil dig ud.

  • 5 størrelser
  • Hvidt eller gennemsigtigt plastikmateriale
  • Ekstra tykt bagpapir med fane
  • Vandafvisende
  • Fuldfarvetryk

Perfekt til gaver og giveaways
Vil du dele dit brand med dine kunder på en iøjnefaldende og mindeværdig måde? Med vores rektangulære klistermærker kan du gøre det på en alsidig måde. Læg individuelle klistermærker i kundernes ordrer, eller giv dem væk i butikken for at give dine kunder en cool måde at vise dit logo frem på og sørge for, at dit brand bliver husket.

Klassisk form, moderne anvendelsesmuligheder
Vores rektangulære klistermærker er perfekte som pynt på vandflasker, bærbare computere, telefoncovers m.m. Den klassiske form giver masser af plads til personligt tilpasset tekst, logoer eller designelementer, uanset om dit tryk er på hvid eller gennemsigtig plastik. Med skarpe hjørner, bagpapir i plastik, der er nemt at pille af, og 5 størrelser at vælge imellem kan du lave klistermærker, som dine kunder kan sætte på hvad som helst og hvor som helst.

Intuitiv designproces
Klar til at designe klistermærker? Upload dit logo eller billede til vores designstudie. Tilføj så dine sidste detaljer, og lad os klare resten. Vi sørger for at lave et professionelt tryk og pakke og levere dine individuelle klistermærker til dig, så de er klar til at pynte på alle kundernes ordrer.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk