Loading...

Pil af, sæt på og skil dig ud.

 • 5 størrelser
 • Hvidt eller gennemsigtigt plastikmateriale
 • Ekstra tykt bagpapir med fane
 • Vandafvisende
 • Fuldfarvetryk

Perfekt til gaver og giveaways
Vil du dele dit brand med dine kunder på en iøjnefaldende og mindeværdig måde? Med vores rektangulære klistermærker kan du gøre det på en alsidig måde. Læg individuelle klistermærker i kundernes ordrer, eller giv dem væk i butikken for at give dine kunder en cool måde at vise dit logo frem på og sørge for, at dit brand bliver husket.

Klassisk form, moderne anvendelsesmuligheder
Vores rektangulære klistermærker er perfekte som pynt på vandflasker, bærbare computere, telefoncovers m.m. Den klassiske form giver masser af plads til personligt tilpasset tekst, logoer eller designelementer, uanset om dit tryk er på hvid eller gennemsigtig plastik. Med skarpe hjørner, bagpapir i plastik, der er nemt at pille af, og 5 størrelser at vælge imellem kan du lave klistermærker, som dine kunder kan sætte på hvad som helst og hvor som helst.

Intuitiv designproces
Klar til at designe klistermærker? Du har mulighed for at gennemse vores skabeloner, som kan tilpasses, eller designe din egen. Når designet ser ud, som du vil have det, i vores designstudie, vil du kunne tilpasse det yderligere og tilføje de sidste detaljer. Husk, at hvis det materiale, som du vælger, er gennemsigtig plastik, skal du ikke bruge et design med hvid baggrund, og du bør undgå jpeg-filer. Vælg i stedet .pdf- eller .png-filer. Det sikrer, at du får det gennemsigtige look, du leder efter.

ANMELDELSES SNAPSHOT

4 anmeldelser
Write a Review
Fordeling af bedømmelser
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  0
 • 3 stjerner
  1
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  2
Let design
Produktkvalitet
Produktværdi


Anmeldt af 4 kunder

Skuffet

5. apr. 2024 | Klaus | Verified Buyer

Farven og udtrykket stemmer ikke overens med den fil som jeg uploadede og som tidligere er anvendt i anden sammenhæng (til business kort)

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Klaus, tak for beskeden! Vi er kede af at høre, at der er problemer med jeres klistermærker. I må naturligvis gerne henvende jer til os på [email protected] med billeder, så vil vi gerne undersøge sagen. Med venlig hilsen VistaPrint Kundeservice


Et enkelt hår i suppen

12. mar. 2024 | Mark

Grundlæggende god leveringstid og godt produkt, DOG var de 50 klistermærker (ud af samlet 250) forkert printet og så meget at vi ikke har valgt at bruge dem. Havde vi været afhængige af de sidste 50, kunne dette selvfølgelig have været et væsentligt problem.

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Mark, tak for anmeldelsen. Vi er kede af at høre, at noget er gået galt med printet. I må gerne kontakte os på 80 82 05 25, eller på [email protected], så vil vi se, om vi kan finde en løsning. Med venlig hilsen VistaPrint Kundeservice

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Køber gerne igen.

6. sep. 2023 | Erling | Verified Buyer

Klistermærker som sættes på vores produkter, flotte og som aftalt.

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Erling Tak for de 5 stjerner. Vi er rigtig glade for at vi kan være med til at fuldende jeres produkter med vores klistermærker. Vi håber de er med til at fremme jeres salg og vi ser frem til at handle med dig/jer en anden gang. Med venlig hilsen Vistaprint Kundeservice


Tekst helt utydelig

27. apr. 2023 | Nicolai

Teksten er printet så utydeligt, at man overhovedet ikke kan se den. Obs. Teksten er meget mere tydelig på billedet nedenfor end den er i virkeligheden, hvor man nærmest ikke kan se den.

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Nicolai, tak for anmeldelsen. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med designet du har lavet. Du bedes gerne kontakte os på 80 82 05 25 eller [email protected], hvis vi skal fikse designet sammen. Med venlig hilsen VistaPrint Kundeservice

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Viser anmeldelser 1-4

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk