Loading...

Specialdesignet sportstøj 

Klæd dit team pænt på både i og uden for arbejdstiden med vores kollektion af personligt tilpasset sportstøj. Fra elegante og funktionelle t-shirts til varme hættetrøjer, åndbare jakker og meget andet – vi trykker på det hele. 

144 resultater
Gå til filtrerede resultater
144 resultater-

Vær aktiv i behageligt, flot tøj i vores kollektion af specialdesignet sportstøj. 

Opgrader dit holds garderobe med specialdesignet sportstøj, som de kan have på på kontoret, til firmaarrangementer, sportsturneringer, i træningscenteret og så videre – med dit logo på. Dette specialdesignede tøj er af et svedtransporterende stof, større mulighed for bevægelse end almindeligt tøj og er nemmere at pleje – for bare at nævne nogle af fordelene ved vores sportstøj.

Du kan finde alt fra performance-poloshirts til svedtransporterende hættetrøjer og fleecejakker fra verdenskendte brands som Elevate™, Russell™, Sol’s®, B&C™ og Projob (afhænger af tilgængelighed).  

Og med VistaPrint kan du tilpasse sportstøjet med dit logo, slogan eller kontaktoplysninger med vores intuitive designstudie. Dit unikke præg vil træde frem i forskellige dekorationsteknikker som f.eks. broderi og transfertryk – afhængigt af produktet. Og hvis du har brug for hjælp med dit design, er vores eksperter kun ét klik væk. 

Ofte stillede spørgsmål

Godt sportstøj kombinerer funktionalitet, komfort og branding. En specialdesignet jakke kan for eksempel være god til en kold tur i parken, men det ville en poloshirt ikke være. Heldigvis for dig tilbyder vi også hættetrøjer, sweatshirts, T-shirts og meget mere – alt sammen er egnet til en aktiv stund på arbejdet, i træningscenteret eller alt der imellem. 

Takket være vores intuitive designstudie kan du tilføje masser af unikke detaljer til sportstøjet – dit logo, kontaktoplysninger, medarbejderes navne og meget mere. Disse detaljer gør ikke kun din kreation unik – de kan også forbedre brandets synlighed.  

Vores kollektion omfatter produkter fra verdenskendte brands som Sport-Tek®, Columbia®, adidas®, The North Face® med flere (afhænger af tilgængelighed). Mange af disse brands er synonyme med holdbart sportstøj af høj kvalitet. 

Der er intet minimumsantal for det meste af vores specialdesignede, brandede sportstøj. Men hvis du bestiller flere, stiger rabatten afhængigt af antallet. 

Du kan bruge forskellige dekorationsteknikker, afhængigt af selve produktet. Vi har for eksempel broderi, som understøtter op til 12 forskellige sømfarver for et holdbart og professionelt look. Og så er der transfertryk, der tilbyder ubegrænsede farvemuligheder for et flot, farverigt resultat.