Loading...

Lav et klassisk kort, der ser lige så godt ud, som det føles.

  • 3 størrelser
  • 300 g/m² ubestrøget papirtype
  • Vælg mellem 2 hjørner: firkantede eller afrundede
  • Føles som: et notekort
  • Klart fuldfarvetryk
  • FSC® certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

Rent og flot look
Leder du efter et kvalitetsvisitkort, der holder fokus på din virksomhed, dit logo og dine kontaktoplysninger? Overvej vores visitkort i naturpapir. Den ubestrøgne for- og bagside giver den cremede, råhvide papirtype en let tekstur og en finish uden genskin. Det er et særligt godt valg, hvis du gerne vil skrive noget i hånden til dine kunder.

Design dit perfekte kort
Vores visitkort af ubestrøget naturpapir kan tilpasses på en række måder, ud over deres unikke tekstur og finish. Vælg mellem 3 størrelser og 2 slags hjørner (firkantede eller afrundede) for at lave et kort, der på perfekt vis repræsenterer dit brand. Den 300 g/m² ubestrøgne papirtype får kortet til at føles robust, men let – på samme måde som et notekort. Og med klart fuldfarvetryk vil dit design skille sig ud og gøre et varigt førstehåndsindtryk.

Nem bestillingsproces
Er du klar til at lave dit visikort af ubestrøget naturpapir? Begynd med at kigge i vores udvalg af designs, der kan tilpasses. (Hvis du allerede har dit eget design, kan du bruge vores nemme uploadproces). Når du har fundet yndlingsskabelonen, kan du tilpasse den ved at tilføre dine egne detaljer. Vi tager os af resten, og du får skarpe, professionelle visitkort, der er klar til at blive bemærket.

VistaPrint har designskabeloner til Visitkort i naturpapir i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk