Loading...

Skumpapskilte

Pynt din messestand eller din vinduesudstilling med lette (men holdbare) specialfremstillede skilte. Gennemse vores designskabeloner, som kan tilpasses, og den nemme proces til upload af design.


Hvis du er ude efter en mere bæredygtig mulighed, så besøg vores side med design på pap. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Gør noget ekstra ud af dine skilte.

  • 6 størrelser
  • 5 mm polystyrenskum
  • 2 papirark med belægning og skumkerne
  • Mat finish
  • Mulighed for dobbeltsidet tryk
  • Mulighed for huller til ophængning

Bemærk: Staffeli sælges separat her.

Er du interesseret i få opmærksomhed på dine butiksvinduer, kontorer eller messestande? Med vores specialdesignede skumpapskilte er det nemt at lave slidstærk skiltning, der ser godt ud og kan bruges igen og igen. Skumpapskiltene er lavet af 5 mm polystyrenskum belagt med plastificeret skum og lagt ind i mellem 2 lag polyetylenbelagt papir, og er lette og nemme at transportere og sætte op og tage ned på få sekunder.

Vælg det look, du synes bedst om: Upload store billeder, brug dit eget design eller gå på opdagelse i vores udvalg af skabeloner (i alle farver), som du kan tilpasse til dit eget behov. Uanset hvad du foretrækker, giver skumpapskilte i fuldfarvetryk dig et flot og professionelt udseende, som du vil være stolt over at vise frem.

Er du klar til at lave dine specialdesignede skumpapskilte? Start med at udforske vores galleri med designskabeloner, der kan tilpasses til dine behov. (Eller brug design-uploadfunktionen, hvis du allerede har et design klar). Når du har fundet et design, du kan lide, kan du tilpasse det ved at tilføre dine egne detaljer og vælge de muligheder, der fungerer bedst for dig. Vi klarer resten – professionel udskrivning og forsendelse af din bestilling. Dine skilte vil ankomme i flot stand og klare til at vende hoveder.

VistaPrint har designskabeloner til Skumpapskilte i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk