Loading...

Bæltetasker

Oplev komfort, sikkerhed og organisering – alt sammen i én trendy accessory med bæltetasker med tryk. Den er god til træning, festival, vandreture med mere.

6 resultater
Gå til filtrerede resultater
6 resultater


-

Nyd, at du kan have hænderne fri, med bæltetasker med tryk.

Med disse bæltetasker med tryk kan du sætte et elegant præg på dit hverdagslook, mens du har de vigtigste ting i nærheden. Uanset om du er på en hike, til festival eller rejser jorden rundt, er bæltetasker en praktisk måde at organisere dine ting på, så hænderne stadig er fri. Du kan bære dem rundt om taljen for et klassisk look, på tværs af brystet for et moderne twist eller endda over skulderen som en lille crossbody-taske.

Hvis du planlægger et firmaevent, en messe eller en giveaway med reklame, er bæltetasker med tryk en mindeværdig gave til medarbejdere, kunder eller deltagere og sikrer, at dit brand bliver set, uanset hvor de bevæger sig hen.

Vi har en række tilpasningsmuligheder, så du kan let kreere et unikt design, der vil få bæltetasken til at skille sig ud. Du skal blot uploade dit logo eller illustration – eller lave et design fra bunden ved at tilføje alle dine egne detaljer i vores interaktive onlinestudie. Hvis du har brug for hjælp, er vores designteam klar døgnet rundt til at hjælpe dig.

Ofte stillede spørgsmål  

Du kan sætte dit unikke præg på ved hjælp af forskellige trykteknikker. Vi har for eksempel broderi, som understøtter op til 12 forskellige sømfarver for et holdbart og professionelt look. Der er også silketryk, der giver mulighed for tryk med 1 farve – en god mulighed for større bestillinger. Og der er transfertryk, der tilbyder ubegrænsede farvemuligheder for et flot, farverigt resultat.   

Hvis du allerede har dit eget design, kan du uploade det og se en forhåndsvisning af din bæltetaske i designstudiet, før du afgiver din bestilling. Og hvis du har brug for hjælp undervejs, er vores designeksperter altid klar til at hjælpe via telefon, e-mail eller chat.

Selvfølgelig. Du kan bestille blot en enkelt bæltetaske med tryk. Og husk: Jo flere bæltetasker, du bestiller, jo mindre koster de pr. enhed.

Levering tager 2 uger fra den dato, du afgiver ordren.

Selvfølgelig. Du kan uploade en fil i følgende formater: .png, .jpg, .ppt, .ai og .pdf.