Loading...

Reklameartikler

Få dit firmalogo ud til kunderne med disse praktiske reklameartikler.
Se alle

Specialdesignede produkter til hvem som helst – og hvor som helst

Giv dit brand liv på stort set hvad som helst – på arbejdspladsen, derhjemme og udenfor.
 
 
 
 
 
 

Spred dit budskab med brandede reklameartikler og -gaver.

Skab professionelt merchandise, som folk vil tale om. Reklameartikler er både mindeværdige og praktiske – fra specialdesignede kuglepenne og USB-nøgler til krus og ølbrikker. VistaPrint har alt det, du har brug for til at gøre indtryk. Uanset om du laver en kuglepen med gravering for at fejre en milepæl i virksomheden eller designer termokrus med eget tryk som reklamegaver til din næste event, kan du skabe personaliserede produkter, der ser professionelle ud, til at reklamere for din virksomhed derhjemme, på jobbet eller udenfor.

Vil du sige tak til dine dygtigste medarbejdere – eller hele teamet? Vi har et stort udvalg af reklameartikler med tryk, der får folk til at smile, og samtidig viser dit brand frem. Find et bredt udvalg af farver, stilarter og designmuligheder, der får dit logo til at stråle. Vi er altid klar til at gøre processen så nem som muligt – vores designeksperter er klar til at hjælpe dig med at skabe smukke, brandede produkter, som medarbejdere og kunder vil elske.

Ofte stillede spørgsmål

Reklameartikler er praktiske markedsføringsgenstande – fordi de er så nyttige, har folk en tendens til at beholde dem i et stykke tid. At give unikke reklameprodukter væk ved din næste begivenhed eller messe er en fantastisk måde at få din virksomhed til at skille sig ud fra dine konkurrenter. Så få dit brand til at skille sig ud med reklameartikler som trådløse opladere, termokrus, kuglepenne med gravering og meget mere.

Mange af vores reklameartikler er tilgængelige med et minimumsantal på én – så du kan designe et enkelt personligt produkt, hvis du ønsker det. Når det er sagt, kan du få stor værdi på vores reklameartikler, hvis du køber flere. Prisen pr. enhed falder, jo flere varer du lægger i din kurv.

Det er vi glade for, at du spurgte om! Du hører måske begge udtryk, når man taler om specialdesignede reklameartikler. Selvom begge deler det samme mål, som er at hjælpe din virksomhed med at blive vist frem og skabe brandbevidsthed, er de faktisk forskellige.

Ja! Hvis du designer reklameartikler med et logo, skal du vælge en farvemulighed, der får dit logo til at skille sig ud. Hvis du for eksempel printer et sort logo på et sort produkt, bliver designet muligvis ikke ret synligt.