Loading...

Aftalekort

Hjælp dine patienter eller kunder med at holde styr på deres besøg med aftalekort. Fås i flere papirtyper. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Papirtype
Hjørner
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Giv dine kunder en praktisk påmindelse om deres næste aftale.

  • Standardstørrelse for visitkort (85 x 55 mm)
  • Forskellige papirtyper
  • Firkantede eller afrundede hjørner
  • Tryk på begge sider
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

Smart for kunderne, smart for dig
Vi ved, hvor vigtigt det er at opbygge langvarige forhold til sine kunder – en lille detalje kan gøre en stor forskel. Med vores specialdesignede aftalekort får du en praktisk løsning. Sørg for, at der er styr på aftalerne, og at dine firmaoplysninger er lige ved hånden med disse små påmindelser. Uanset om du er behandler, rengøringshjælp, dyrlæge eller mekaniker, kan du give dine kunder dette praktiske aftalekort, så de husker jeres aftaler.

Praktisk og lige ved hånden
Aftalekort gør det nemt at planlægge aftaler og giver kundeoplevelsen et personligt præg. Nu står kundernes aftaler ikke kun i deres digitale kalendere – de kan have en fysisk påmindelse i håndtasken eller pungen, som er hurtig at tjekke. På den måde kan de bevare overblikket, og det reducerer risikoen for glemte aftaler.

Nemme at designe og bestille
Skal dine aftalekort skille sig ud? Udforsk vores udvalg af specialdesignede skabeloner skræddersyet specifikt til aftalekort. Vælg det layout, du bedst kan lide, tilføj dine firmaoplysninger og detaljer om aftalen – og gør kortet helt unikt. Tryk og fremstilling kan du trygt overlade til os – du vil modtage professionelle kort i høj kvalitet, som er klar til brug med det samme.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk