Loading...

Forsendelseskasser og -konvolutter

Gør dine forsendelser så flotte, at “FORSIGTIG” får en ny betydning med stilfuldt tilpassede kasser, kuverter m.m.
Forsendelseskasser

Forsendelseskasser

Gør det endnu mere spændende at pakke ud med elegante kasser med låg, der åbner opad.
 
Bestseller
Forsendelseskasser

Forsendelseskasser

Gør det endnu mere spændende at pakke ud med elegante kasser med låg, der åbner opad.
 
Papkasser

Papkasser

Gennemprøvet emballage til større varer, nu med branding.
 
Papkasser

Papkasser

Gennemprøvet emballage til større varer, nu med branding.
 
Forsendelsesposer

Forsendelsesposer

Lette og vandafvisende til forsendelse af tøj, dokumenter m.m.
 
Forsendelsesposer

Forsendelsesposer

Lette og vandafvisende til forsendelse af tøj, dokumenter m.m.
 

Kuverter og emballage

Strømlin din forsendelsesproces, og send flotte pakker hver gang.

Tilbehør til forsendelse

Giv hver forsendelse en brandet detalje med vores poser, gavepapir med mere.

Emballageartikler uden tryk

Hold det enkelt med forsendelsesmaterialer uden tryk – eller se alle de unikke måder, de kan tilpasses på.

Gør det endnu mere spændende at pakke ud

Sæt de sidste detaljer på din emballage, og skab en brandet oplevelse fra start til slut.
 
 
 
 
 
 
 
 
Har du brug for designhjælp?
Få rådgivning og ændringer af et design, du selv er begyndt på, eller samarbejd med en professionel designer for at få et originalt og unikt design.
Udforsk vores designservice

Ofte stillede spørgsmål

Det kommer an på produktet. Hvis du leder efter vand- og ridsefast emballage til tøj og andre ting, kan du prøve vores forsendelsesposer. Du kan også vælge de fleste af vores papkasser i hvidt eller brunt bølgepap, og mindre kuverter og kasser i 1,8 mm hvidt eller brunt E-flute-pap. Du kan læse mere om materialer og andre tilpasningsmuligheder på de individuelle produktsider.

Dine kasser er flade, når de ankommer, for at spare på pladsen og udgifterne til forsendelse, men de er nemme at samle og leveres med en detaljeret vejledning.

Jep! Du er kommet til det helt rigtige sted. Du kan sætte dit logo på alle poser, kasser og kuverter på denne side, undtagen papkasser uden tryk og forsendelseskasser uden tryk (disse produkter fås også i versioner med tryk). Du kan også sætte dit tryk på vores forsendelsestilbehør som f.eks. selvklæbende pakketape eller etiketter til afsenderadresse for at sætte en brandet detalje på emballage uden tryk.

Ja, du kan godt bestille en enkelt papkasse eller forsendelseskasse med dit tryk – der er intet minimumsantal.

Det afhænger af din stil og din virksomheds behov. Hvis du gerne vil imponere kunderne med en unik oplevelse, når de pakker ud, anbefaler vi forsendelseskasser. Vi anbefaler at bruge papkasser til tungere eller større produkter, der har brug for ekstra beskyttelse. Vi foreslår forsendelsesposer og papkuverter til lette varer som f.eks. tekstiler, dokumenter, tøj og gavekort. Der er mange andre forsendelsesløsninger på denne side end de nævnte, så tag et kik for at se, hvad der fungerer bedst for dig.

Ja, vi har stempler til kasser, kuverter og poser. Til kuverter og poser anbefaler vi selvfarvende stempler eller underskriftsstempler. Vores emballagestempler er det bedste valg til større forsendelser.

Da 95 % af det pap og papir, vi bruger, er FSC®-certificeret, er der gode chancer for, at du vil kunne aflevere emballage, som du bestiller hos os, til genanvendelse. Dog har forskellige lande forskellige regler, så det er altid bedst at tjekke med de lokale myndigheder eller genbrugsstationer.

Vores papkasser er holdbare nok til at beskytte dine varer under international fragt. Desværre tilbyder vi i øjeblikket ikke kuverter eller poser designet til at blive sendt til udlandet.