Loading...
Selvklæbende adresseetiketter

Adresselabels

Bemærk: Enhedspris er pr. klistermærke.


Lav et (tidsbesparende) personligt look til konvolutter, pakker og andet. Gennemse vores designskabeloner, som kan tilpasses, og den nemme proces til upload af design. Se yderligere oplysninger

Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Spar tid, og tilfør lidt personlighed til dine breve med selvklæbende labels.

  • 68 x 21 mm
  • Holdbar, selvklæbende bagside
  • Klart tryk i fuld farve
  • Mængder fra 68 til 1.400

Vil du have din korrespondance til at skille sig ud i en fuld brevstørrelse? Med vores specialdesignede adresselabels er det nemt at gøre lidt ekstra ud af dine konvolutter og pakker, og der er muligheder til personligt brug og erhvervsbrug. Du kan også sprede lidt ekstra glæde i juledagene med juletemaer.

Er du klar til at være kreativ? Begynd med at kigge i vores udvalg af designs, der kan tilpasses. (Har du dit eget design klar? Benyt vores mulighed for at uploade dit design.) Du kan også gå på opdagelse i vores adresselabels med juletemaer såsom julemanden, snefnug og meget andet. Når du har fundet en favorit, kan du tilføje dine egne detaljer: Hold det helt simpelt med dit navn og adresse, eller pift tingene lidt op med dit firmalogo, design eller fotografi. Dine specialdesignede adresselabels og klistermærker bliver trykt helt klart på ark af hvidt papir med selvklæbende bagside, klar til at blive pillet af og sat på kort, invitationer, fakturaer og meget andet. Hvidt papir – holder godt på breve og forsendelser som takkekort eller lykønskningskort samt konvolutter.

Postmærkater

VistaPrint har designskabeloner til Adresselabels i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk