Loading...

Udendørsskilte og events i det fri

Promovér din virksomhed eller dit event med holdbar og iøjnefaldende udendørsreklame, der er designet til at tiltrække opmærksomhed.

Udendørsreklame

Send kunderne i den rigtige retning med iøjnefaldende skilte.

Events

Få mest muligt ud af events og messestande med de rigtige reklameværktøjer.

Butiksfacade

Det første indtryk er altafgørende, så sørg for, at du bliver husket på en god måde.

Messer og events

Få et professionelt look, der tiltrækker nye kunder.

Alle skilte, bannere og messevægge

Køb (næsten) alt, hvad du har brug for til markedsføring af din virksomhed her.

Markedsføring

Få nem adgang til alt det, du skal bruge for at sprede budskabet om dit brand og dine produkter og tjenesteydelser.

Fællesskab

Introducér kunderne for dit brand, og hjælp dem med at blive en del af det.

Udendørs annoncering er populært nu

Disse er populære af en grund. Fyld lageret op med nogle af vores mest elskede reklameprodukter.
Har du brug for hjælp til at komme i gang?
Samarbejd med en designer om at skabe logoer, branding og meget andet.
Læs mere

Når du har nyheder, du gerne vil dele, er vores personligt tilpassede udendørsskilte løsningen

Her finder du de helt rigtige udendørsskilte til din virksomhed, uanset om du vil reklamere for et event, vise din menu, gøre opmærksom på et udsalg eller bare sige velkommen. VistaPrint har et stort udvalg af skilte, der er velegnede til udendørsbrug og opfylder en lang række virksomheders behov.

Bannere og A-skilte, der er nemme at flytte, kan placeres lige uden for din butik for at tiltrække forbipasserende. Tavleskilte kan opdateres, så ofte du vil, og gøre kunderne opmærksomme på alt det, du har at byde på. Vandafvisende letvægtsflag viser folk vejen til dit event eller din terrasse, hvor du kan byde dem velkommen med vinylbannere, der er svære at overse. Skab et brandet område til udendørsmesser eller -markeder med et farverigt meshbanner eller vejrbestandige udendørsplakater, der skiller sig ud i mængden.

Vores udendørsskilte til virksomheder er lavet af materialer, der kan holde til vind og vejr, så de er mere holdbare – og mere farverige – og skaber opmærksomhed omkring foodtrucks, områder med udendørsservering, markeder, parkeringspladser m.m. Du skal bare vælge den type udendørsskilt og skabelon, du vil have, og upload dit eget design, eller vælg et fra vores omfattende samling. Dit produkt får et flot tryk i fuld farve, og vi leverer det hurtigt, så du kan sprede budskabet på ingen tid.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har en lang række udendørs skilte, der kan bruges foran din virksomhed eller dit hjem. Tiltræk forbipasserende og gør dem opmærksomme på dine tilbud, åbningstider osv. med et let A-skilt, et robust bannerflag, et tavleskilt, der er nemt at opdatere, eller et plastikskilt, der ikke falmer. Sørg for, at alle kan se dit budskab, også selvom der er mange mennesker: Vind- og vejrbestandige polyesterflag er nemme at pakke ned og transportere. Mesh-bannere har flotte og klare farver, og vinden suser lige igennem dem.

Vores udvalg af produkter til udendørsreklamer omfatter robuste, vejrbestandige skilte, som kan klare vejr og vind og forblive udendørs, samt vejrfaste skilte, der er nemme at tage ind og ud efter behov.

For eksempel er vores meshbannere lavet af et polyestermateriale, der er vind- og vandbestandigt og UV-afvisende. Dobbeltsidede A-skilte er vejrbestandige og falmer ikke, og de fås med et beskyttelsesark til dine plakater. Vores polyesterflag kan klare de fleste vejrforhold og er modstandsdygtige over for vind op til 26 meter i sekundet.

Alle vores udendørsskilte kan flyttes fra et sted til et andet.