Loading...

Udendørs annoncering

Få spredt budskabet om din virksomhed eller begivenhed med iøjnefaldende udendørs skilte, der er designet til at tiltrække opmærksomhed.
 
 
 
 

 
 
 
 

Udendørs annoncering er populært nu

Disse er populære af en grund. Fyld lageret op med nogle af vores mest elskede reklameprodukter.

Når du har nyheder, du gerne vil dele, er udendørs annoncering lige sagen.

Her finder du den helt rigtige udendørs skiltning til din virksomhed, uanset om du vil reklamere for et arrangement, vise din menu, gøre opmærksom på et udsalg eller bare sige velkommen. VistaPrint har et stort udvalg af skilte, som kan bruges udendørs og opfylder en lang række virksomhedsbehov.

Sæt bannere og gadeskilte, som er nemme at flytte, op lige udenfor din butik for at tiltrække forbipasserende. Tavleskilte kan opdateres, så ofte du vil, og gøre kunderne opmærksomme på alt det, du har at byde på. Vandafvisende letvægtsflag viser folk vejen til dit arrangement eller din terrasse, hvor dine sækkestole tilbyder et hyggeligt sted at sidde. Lav et personligt tilpasset område til en udendørs messe eller marked med et farverigt mesh-banner eller udendørs roll-up-banner, der skiller sig ud fra mængden.

Vores udendørs skilte er lavet af vind- og vejrbestandige materialer, så de kan hænge der længere og med flottere farver og gøre opmærksom på foodtrucks, udendørs spiseområder, gademarkeder, loppemarkeder, parkeringspladser og meget andet. Du skal bare vælge den type tilpasset udendørs skilt og skabelon, du har brug for, og uploade dit eget design eller vælge et fra vores omfattende bibliotek. Dit produkt får et flot tryk i fuld farve, og vi leverer det hurtigt, så du hurtigt kan sprede budskabet.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har en lang række udendørs skilte, der kan bruges foran din virksomhed eller dit hjem. Tiltræk forbipasserende, og gør dem opmærksom på dine særtilbud, åbningstider osv. med et let gadeskilt, et robust bannerflag, et tavleskilt, der er nemt at opdatere, eller et plastikskilt, der ikke falmer. Sørg for, at alle kan se dit budskab, også selvom der er mange mennesker: Vind- og vejrbestandige polyesterflag er nemme at pakke ned og transportere. Mesh-bannere har flotte og klare farver, selvom vinden går lige igennem dem.

Vores udvalg af produkter til udendørs annoncering omfatter robuste, vejrbestandige valgmuligheder, som kan klare vejr og vind og forblive udendørs, samt vejrfaste skilte, der er nemme at tage ind og ud efter behov.

For eksempel er vores mesh-bannere lavet af et polyestermateriale, der er vind- og vandbestandigt og UV-afvisende. Dobbeltsidede gadeskilte er vejrbestandige og falmer ikke, og de fås med et beskyttelsesark til dine plakater. Vores polyesterflag kan klare de fleste vejrforhold og er modstandsdygtige over for vind op til 59 km/t.

Ja, vi tilbyder i øjeblikket dobbeltsidede plastikskilte, gadeskilte og tavleskilte.

Alle vores udendørs skilte kan flyttes fra et sted til et andet.