Om os heroOm os hero
om-os

Hvor små virksomheder får store idéer.

VistaPrint, en virksomhed under Cimpress, hjælper ejere af små virksomheder med at designe personaliserede og moderne markedsføringsmaterialer på ekspertniveau – det rette udvalg af produkter, hvis man vil fremstå og føle sig professionel, velforberedt og dedikeret.

Ja, vi sagde ”udvalg”. Det er sandt, at vi er bedst kendt for vores visitkort – og vi har trykt milliarder af dem, siden Robert Keane grundlagde VistaPrint i 1995.

Men i dag kan VistaPrint tilbyde meget mere: Et stort udvalg af markedsføringsmaterialer, som du kan specialdesigne til din virksomhed; adgang til ekspertråd og assistance, hvis du har brug for en hånd; og så tilbyder vi en god og simpel brugeroplevelse til dem, der ved præcis, hvad de vil have.

Når vi samler det hele, kan vores kunder let designe et sammenhængende og matchende look til deres virksomhed, uanset om de har en fysisk butik, er online eller er på farten. Med dette look kan de føle sig selvsikre, velvidende om at de kan holde trit med konkurrenter, og få tingene til at ske her og nu.

For nuet er ikke kun en udfordring. Det er også en mulighed. Og VistaPrint er her for at hjælpe små virksomhedsejere med at GRIBE NUET.

Sådan hjælper vi små virksomheder

Om os markedsføringsmaterialer

Et fyldestgørende udvalg

Vi giver små virksomheder det rette udvalg af produkter og muligheder. Du bliver ikke oversvømmet af muligheder, men vi garanterer for et solidt udvalg. Og vores priser er altid gode.

Om os let erfaring

Nem oplevelse

Vi hjælper små virksomheder med hurtigt og effektivt at få lavet de nødvendige produkter til deres markedsføring. Og vi står klar med tips og inspiration fra eksperter.

Om os visitkort T

Design til alle

Vi tilbyder moderne design, intuitive værktøjer og støttefunktioner, som kan gøre enhver virksomhedsejer i stand til at skabe markedsføringsmaterialer på professionelt niveau – selvom de ikke selv er en designekspert.

Vores løfte
Du skaber det. Vi trykker det. Du elsker det.

VistaPrint er klar til at hjælpe dig hele vejen, uanset om det skal trykkes, broderes eller udgives på nettet.