Loading...

Skil dig ud fra mængden med et trelags visitkort.

  • Standardhøjde og længde (85 x 55 mm)
  • 750 g/m², et af vores tykkeste kort
  • 3 lag papir, med with lim mellem. 7 farvemuligheder til det midterste lag
  • FSC®-certificeret produkt: Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

Ekstra farve, ekstra lækker
Trelags visitkort er fremstillet af 3 lags let tekstureret papir, og du kan vælge mellem 7 flotte farver til det midterste lag. Dette skaber en farvet kant og en tyk, tung følelse. De skiller sig ud, når du lægger dem frem på bordene, og de føles anderledes, når du deler dem ud. Uanset om folk først lægger mærke til farven, den moderne stil eller den markante, tunge papirtype, hjælper disse kort dig med at gøre et stort første indtryk.

Fremstillet ved hjælp af vindenergi
Det er ikke kun den måde, trelags visitkort ser ud på, der gør dem til noget særligt – det er også den måde, de er fremstillet på. De udvendige lag er lavet af lækkert Mohawk-papir, som er indkøbt i USA og fremstillet ved hjælp af 100 % vindenergi. Kortene er også FSC®-certificeret og er fremstillet udelukkende af ansvarligt dyrkede materialer.

Lette at designe og bestille
Er du klar til at lave et kort, som vækker opmærksomhed? Du kan uploade et eksisterende design og vælge en matchende farve til det midterste lag. Eller du kan se en række skabeloner, der er lavet specifikt til at komplementere vores trelags visitkorts unikke udseende. Hvis du har brug for hjælp undervejs, så bare rolig: Vores team er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk