Dit navn er dit brand.

Få dit eget domænenavn, og begynd at opbygge dit brand, så kunderne ved, hvor de kan finde dig.

Vista x Wix Domain name

Hvad er et domænenavn, og hvorfor er det vigtigt?

Et domænenavn er din adresse på internettet. Det rette domænenavn hjælper de besøgende med at finde dig online, giver dit brand troværdighed og får straks din hjemmeside til at virke professionel. Start nu – find det rigtige domænenavn til din virksomhed, og opbyg en komplet tilstedeværelse på internettet med Vista x Wix.

Hvorfor skal du købe dit domæne gennem Vista x Wix?

Vista x Wix tilbyder en alt i ét-løsning til at komme i gang med at opbygge din komplette, professionelle onlinetilstedeværelse. Registrer dit gratis hjemmesidedomæne hos Vista x Wix, og få problemfri integration med produkterne fra Wix.

Et årsabonnement indeholder en rabatkupon til et gratis domæne i et år.

https://cms.cloudinary.vpsvc.com/image/upload/f_auto/q_auto/v1670419841/digital/partners/wix/Wix%20Domains/EN-US/MXP11624-Domains-PDP-Domains-Right-Image-001_en-us.png

Domænesikkerhed

Wix foretager privat domæneregistrering, hvilket betyder, at dine personlige oplysninger holdes sikre, så du undgår spam fra tredjeparter.

Få hjælp døgnet rundt

Vores supportteam er klar til at hjælpe. Chat med os, læs artikler og se gratis videovejledninger for at finde de svar, du mangler.

Gratis webhosting

Når du bygger din hjemmeside med Wix, kan du også være sikker på, at du automatisk får gratis hosting på vores pålidelige servere i skyen.

Skab din egen tilpassede hjemmeside

Start med en skabelon, byg selv det hele fra bunden, eller få lavet en hjemmeside kun til dig med Wix ADI. Brug hundredvis af gratis designfunktioner til at skabe præcis den hjemmeside, du ønsker, og tilføj professionelle værktøjer til administration og vækst af din onlinebutik.

Når du klikker på ”Start nu helt gratis” og opretter en Vista x Wix-konto, har du læst og accepteret Vilkår for brug fra Wix samt anerkendt Fortrolighedspolitik fra Wix. Vista og Wix deler dine oplysninger med hinanden samt i henhold til deres persondatapolitikker.

Over 4 millioner kunder har valgt Wix.

Slut dig til dem, og find det bedste domæne til din virksomhed.

Ofte stillede spørgsmål

Når du køber Premium hjemmesideplan, får du en rabatkupon til et domæne gratis i et år. Hvis du vælger at købe et domæne uden at bruge rabatkuponen, koster et abonnement på et domæne helt ned til 10 $ om året. Hvis du vil have domænet med det samme, kan du søge efter det domænenavn, du vil have, og købe det nu.

Ja. Et af de første skridt mod at opbygge din virksomheds identitet er at reservere dit eget, særlige domænenavn. Hvis du har et firmanavn i tankerne, kan du bruge søgefunktionen til at opsnappe dette domænenavn nu. Hvis du har planer om at lave en hjemmeside, følger der i de fleste tilfælde en rabatkupon med Vista x Wix årlige Premium-webstedsplaner, som du kan bruge til første år uden et domæneabonnement. Læs mere om rabatkuponen på et gratis domæne.

Domæneregistrering kan fås i perioder på 1, 2 og 3 år. Sammen med de fleste Vista x Wix årlige Premium-webstedsplaner får du en rabatkupon, som giver dig det første år gratis. Begynd at lave din helt egen hjemmeside nu.

Dit domænenavn skal være let at finde i søgemaskiner og være en afspejling af din virksomhed. Hvis du allerede har et firmanavn i tankerne, kan du søger efter det, hvorefter du vil modtage forslag og vejledning.

Når du køber et Årlig Premium hjemmesideplan, modtager du en rabatkupon, som du kan bruge til at betale for ét års abonnement på et domæne. Rabatkuponen er ikke gyldig til alle domæneendelser. Lær mere om rabatkuponen på et gratis domæne.