Loading...

Sæt-kryds-i-kalenderen kort

Giv gæsterne et lille indblik i din store dag med sæt kryds i kalenderen-kort i en række designskabeloner.
 
 
 
 
Her til hele din bryllupsrejse
Find smukke papirartikler til alle planlægningens faser (drømmeagtige invitationer, takkekort og meget mere).
Se alt til bryllup

Annoncér jeres for evigt til venner og familie med sæt kryds i kalenderen-kort i god kvalitet.

Tillykke med jeres forlovelse, og velkommen til en hvirvelvind af spænding: bryllupsplanlægningen! Et af de første trin er at sikre, at dine nære og kære sætter kryds i kalenderen til din store dag. Og er der en bedre måde at sætte nedtællingen i gang end med smukke sæt kryds i kalenderen-kort, som du selv har kreeret? Med VistaPrint kan du lave unikke sæt kryds i kalenderen-kort, så dine gæster kan begynde at glæde sig til at fejre jeres kærlighed – og du kan holde dig til dit budget.

Dyk ned i vores galleri, hvor du kan se en lang række stilarter: moderne, bohemeagtigt, elegant, rustikt, retro og meget mere. Vores skabeloner til sæt kryds i kalenderen-kort med billeder gør det nemt at sætte fotos ind af dig og din elskede sammen med jeres egen tekst. Du kan endda tilføje en QR-kode, der linker til jeres bryllupshjemmeside – et nyttigt og interaktivt touch. Når du er færdig, skal du blot vælge en af vores papirtyper i høj kvalitet, afgive din bestilling, og så tager vi os af resten.

Ofte stillede spørgsmål

Sæt kryds i kalenderen-kort er til for at annoncere jeres bryllupsdato til dem, I holder af - og sørge for, at de reserverer dagen i deres kalendere. Ud over datoen skal I skrive jeres navne, festlokalet (hvis det allerede er booket) og beliggenheden. I kan også lade gæsterne vide, at de snart kan forvente en invitation med posten ved at tilføje en lille note: "Formel invitation følger".

Vi anbefaler, at I sender dem ud 6-8 måneder før bryllupsdatoen. Planlægger I at holde bryllup på en anden destination? Så bør I give gæsterne lidt længere varsel – 9-12 måneder i forvejen er som regel passende.

Det er op til jer. Et sæt kryds i kalenderen-kort kan nogle gange fungere både som en bekendtgørelse og en invitation. Det afhænger af formatet og ordlyden på sæt kryds i kalenderen-kortet. Typisk bruges et sæt kryds i kalenderen-kort kun til at informere gæsterne om, at I skal giftes (jubii!), og at de skal reservere datoen til lejligheden (deraf navnet). Nogle par vælger dog at udforme deres sæt kryds i kalenderen-kort på en måde, så de også fungerer som en formel invitation med flere detaljer om deres store dag som f.eks. overnatning eller transport. Denne tilgang kan fungere godt til et mere afslappet eller intimt bryllup, hvor det måske ikke er nødvendigt med en separat invitation.

Som regel ikke. Sæt kryds i kalenderen-kort bør ikke sendes ud tidligere end seks måneder før bryllupsdatoen, hvorimod invitationerne først sendes ud seks til otte uger før.