Loading...

Specialdesignede nøglesnore

Skab et ensartet look for dine medarbejdere og besøgende med disse personaliserede snore og navneskilte. De er praktiske og har et professionelt udtryk, der hjælper dit team med være smart og skille sig ud.

4 resultater
Gå til filtrerede resultater
4 resultater


-

Lav snore med professionelt tryk til medarbejderne eller besøgende.

Specialdesignede badgeholdere eller personaliserede snore kan bæres om halsen eller fastgøres på skjorten, så medarbejdere og besøgende kan identificere hinanden. De hjælper også kunder og messegæster med at genkende de ansatte. Udlevering af en specialdesignet snor til nye medarbejdere er en god måde at få dem til at føle sig velkommen.

Hos VistaPrint har vi mange forskellige typer badgeholdere og snore med tryk, som du kan tilpasse med dine firmaoplysninger. Du kan vælge mellem et udvalg af farver, så det er nemt at finde en, der passer godt sammen med dit firmalogo. Designstudiet gør det nemt at tilføje navne, jobtitler, logoer og firmanavn til dine brandede snore.

Ofte stillede spørgsmål

Vi tilbyder snore, der kan bæres om halsen, nøglesnore samt RFID kortholdere i tegnebøger, der kan hjælpe med at beskytte dine data mod RFID-kriminalitet.

Designet trykkes på snorene som enten farvetryk eller enkeltfarvetryk.

Selvfølgelig. Logoet på snoren gør dem til en god måde at lade kunderne genkende dem, der kan hjælpe dem. Snorene har også en nyttig sikkerhedsfunktion ved at vise alle, hvem der er en del af medarbejderstaben eller besøgende på virksomhedens område.

Der er et minimumsantal på vores specialdesignede snore og badgeholdere – det varierer fra produkt til produkt, men det mindste antal, du kan bestille, er 24. Det kan bedre svare sig at lave større bestillinger, da prisen pr. enhed falder, når du lægger flere produkter i indkøbsvognen.

Vores snore med tryk fås i flere farver, inklusive sort, hvid, blå og rød. Du kan filtrere efter farver for at finde præcis, hvad du søger.