Loading...

Aluminiumstryk

Lav dine yndlingsfotos om til moderne, metaldekorationer. Tolags-skilte med mulighed for børstet eller belagt aluminium. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
Upload dit billedeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Giv din væg et moderne industrielt look med aluminiumtryk.

  • Vælg mellem 3 størrelser
  • 3 mm aluminium
  • 2 metalplader med plastikkerne
  • 2 slags materiale og ophæng
  • Klart farvetryk

Egnet til en gallerivæg
Er du interesseret i at give dine vægdekorationer lidt kant? Aluminiumtryk kan forvandle en vægs udseende og give et strejf af industriel stil til billederne af familien, rejserne med mere. Billederne trykkes direkte på enten børstet metal eller hvidt belagt aluminium – du vælger selv – hvilket giver et flot stykke kunst til væggen.

Dekorative og holdbare
Vores aluminiumtryk fylder ikke bare væggen med dine særlige minder; de er fremstillet af 3 mm tykt aluminium og er designet til at holde. Metalfototryk er lette, men holdbare, og kan tilføre personlighed til udendørsområder som en gårdhave, terrasse eller din have. Og da aluminiumtryk er vandfaste, skal du ikke være bekymret for dem, når det regner. Uanset om du pynter op udendørs eller indendørs, kan metaltryk tage din fotoudstilling til næste niveau.

Nemme at tilpasse
For at begynde at lave dit metaltryk skal du uploade et design efter dit eget valg i høj opløsning. Når du gennemser dit design, kan du tilføje de afsluttende strejf, du måtte ønske, før du overlader resten til os. Vi klarer det professionelle tryk, indpakning og forsendelsen af dit aluminiumstryk – så kan du fremvise dit iøjnefaldende kunstværk mange år fremover.

vægdekoration i metal

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk