Loading...

Vinylbannere

Bliv bemærket indenfor eller udenfor med vores slidstærke letvægtsbannere. Gennemse vores designskabeloner, som kan tilpasses, og den nemme proces til upload af design. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Materiale
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Få din stand, event og butiksrude til at skille sig ud fra mængden.

  • 15 standardstørrelser
  • 3 materialer til indendørs/udendørs brug
  • Lodret og vandret layout
  • Valgfri snøreringe (anbefales) og stanglommer
  • Fås nu også i et pvc-frit materiale

Et iøjnefaldende valg
Du har kun nogle få sekunder til at få de forbipasserendes opmærksomhed, og bannere er en god måde at udnytte disse sekunder på. Uanset hvor du hænger dem, er det svært at overse vores vinylskilte med deres klare tryk i fuld farve og vandfaste materiale, der ikke falmer. Og nu kan du vælge mellem 2 traditionelle pvc-bannermaterialer – eller vores nyere pvc-fri polyester.

Størrelser til alle behov – også tilpassede størrelser
Vores vinylbannere fås i en række traditionelle størrelser, og du kan lave et banner i en størrelse, der passer perfekt til din udstilling. Og uanset hvilken størrelse og hvilket materiale du vælger, har du mulighed for at tilføje snøreringe, der giver en nemmere og mere sikker opsætning. (Bemærk: Hvis du laver et banner til udendørs brug, anbefaler vi vores forstærkede pvc-bannere eller pvc-fri materiale med snøreringe).

Intuitiv designproces
Udforsk vores designgalleri, eller upload dit eget design for at begynde at lave dit eget pvc-fri polyester- eller vinylbanner. Når du har fundet et design, du kan lide, kan du tilpasse det i vores onlinestudie: Du kan tilføje dine egne detaljer og vælge de løsninger, der fungerer bedst for dig, uanset om du laver indendørs eller udendørs vinylskilte. Derefter klarer vi resten – professionelt tryk og forsendelse af din bestilling. Dine vinylskilte ankommer i tip-top-form, klar til at blive bemærket.

VistaPrint har designskabeloner til Vinylbannere i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk