Loading...

Tilpassede notesbøger

Find løsninger til notestagning til events, butikker, arbejdspladser eller hjemmet.

Notesbøger med spiralryg

Gør det nemt at holde orden på arbejdet eller hjemme.
 

Notesblokke

Hav noter, beskeder og påmindelser lige ved hånden.
 

Journaler

Nedfæld idéer, to do-lister eller planer for ugen i en elegant notesbog.
 

Brevpapir

Skab et professionelt look til fakturaer, noter og meget mere.
 

Sticky-notes

Sæt et personligt præg på denne vigtige kontorartikel.
 

Bogmærker

Sørg for, at kunderne husker dig, mens de sidder på plads.
 
Skil dig ud med dit helt eget, budgetvenlige design
Giv dit projekt et professionelt udtryk. Udfyld et hurtigt brief, og modtag koncepter fra vores designere inden for 24 timer.
Stamps family page > Cloudinary Image Component

Sæt et unikt præg på dine daglige noter, uanset om det er til personlig brug eller for at reklamere for din virksomhed.

Er du på udkig efter en frisk måde at imponere venner, familie, kunder eller forretningspartnere på? Kontorartikler med tryk kan give dig selvtillid og få dig til at se ud (og føle dig) som den professionelle, du er, samtidig med at du skiller dig ud fra konkurrenterne.

Hos VistaPrint kan vi hjælpe dig med at lave matchende kontorartikler, der er unikke og skiller sig ud. Du kan lave et enkelt design – et monogram, logo eller endda et sjovt mønster – til kontorartikler og brevpapir, som du vil være stolt af at vise frem. Vi har alt fra matchende blokke til notesbøger med spiralryg, journaler og meget mere.

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, når det kommer til design, er vores designservice altid klar til at hjælpe dig med at give dit firma- og personlige brevpapir ensartet look.

Ofte stillede spørgsmål

Notesbøger med spiralryg har en spiralryg, og du kan vælge mellem blankt eller linjeret papir, med 80 sider pr. bog. Journaler har en limet ryg, og du kan vælge mellem en række papirtyper plus 4 typer finish på omslaget. De kan indeholde op til 240 sider pr. journal.

Begge slags notesbøger med tryk er 139 x 216 mm. De har dog forskellige papirtyper, omslag og sideantal.

Ja, de fleste af vores kontorartikler kan bruges til begge formål. Du kan finde skabeloner, der passer bedre til erhvervsbrug eller personlig brug, og med andre skabeloner kan du uploade det design, du kan lide.

Generelt kan brug af konvolutter og brevpapir med tryk hjælpe virksomheder med at gøre et godt indtryk på deres kunder. Hvis du tilføjer journaler med tryk, notesbøger med spiralryg eller notesblokke til dine kontorartikler, kan det give alsidighed til interne opgaver som notestagning og organisering. Ved at sætte dit logo på disse produkter, kan de også fungerer som reklamemateriale, der kan hjælpe brandgenkendelse. Hvis du sender produkter eller bestillinger til kunder, kan du overveje at tilføje konvolutklistermærker eller adresseetiketter. Loyalitetskort og gavekort er også et godt valg til brug i detailhandlen.

Ja! Hvis du logger på og vælger "Min konto", kan du se menuen "Mine bestillinger og genbestilling". Derfra kan du hurtigt genbestille de specialdesignede kontorartikler, du har brug for mere af.

Ja. Før du gennemfører en bestilling, kan du se et eksempel på, præcis hvordan det eller de færdige produkter ser ud.