Gå direkte til hovedindhold

Konturskårne klistermærker

Lav dit logo eller illustration om til et helt unikt klistermærke. De vandtætte plastikklistermærker udstanses individuelt og kan laves med vores Upload og klar-designproces. Se yderligere oplysninger

Størrelse
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • 6 størrelser
  • Belagt hvid plastik
  • Ekstratykt bagpapir med fane
  • Specialfremstillede former tilgængelige
  • Klart farvetryk
  • Upload og klar-designproces

Søger du en ny idé til en giveaway? Med figurskårne klistermærker er det nemt for folk at sætte dit logo på deres vandflasker, bærbare computere og mere. Vores belagte, hvide plastikklistermærker bliver udstanset i den form, du ønsker, og kommer med bagpapir, der er nemt at pille af.

Har du brug for hjælp til at vælge størrelse? Vi er her for at hjælpe – og med vores Upload og klar-designproces behøver du ikke være præcis, når du vælger størrelse. Efter du har uploadet dit logo eller din illustration vil en af vores designeksperter lave det til et specialfremstillet klistermærkedesign og opdatere størrelsen til dig, hvis det bliver nødvendigt. Vi sender designet til dig på e-mail inden for 4 timer, hvorefter du godkender det eller meddeler os eventuelle ændringer. Når det er perfekt, trykker, pakker og leverer vi dine klistermærker. De ankommer klar til brug – og klar til at blive set.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk