Loading...

Hæfter med klammer

Design iøjnefaldende specialdesignede menuer, kataloger og meget mere. Hæfter med klammer med op til 92 specialdesignede sider.Download denne PDF-guide for at komme i gang. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Sideantal (inklusive forside)
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti

Giv detaljerede oplysninger i et lækkert, smart hæfte.

  • Vælg mellem 2 størrelser og 2 retninger
  • 8-92 sider pr. hæfte (inkluderer 4 omslagssider, som kan tilpasses)
  • Vælg mellem mat og glansfuldt papir
  • Lamineret omslag
  • Indbundet med ryghæftning
  • Dobbeltsidet tryk i fuld farve

BEMÆRK: Du kan få vigtige oplysninger om, hvordan du laver et hæfter med klammer, ved at downloade denne PDF-vejledning.

Alsidige og informative
Uanset om du laver menukort, blade eller kataloger, giver de kunderne et indtryk af din virksomhed. De er kompakte og praktiske og nemme at dele ud. Du kan inkludere 4-88 sider og har dermed masser af plads til at medtage billeder, diagrammer og andre vigtige og iøjnefaldende oplysninger.

Virkningsfulde og holdbare
Vores specialdesignede tryk af hæfter og kataloger har et professionelt og sofistikeret udtryk og kan hjælpe dig med at gøre indtryk. Hvert hæfte med ryghæftning omfatter 4 omslagssider (2 forrest og 2 bagest). Dit hæfte fås med mat eller glansfuldt omslag og med fuldfarvetryk og metalklammer og er designet til holdbarhed og stil.

Intuitiv designprocess
Vores uploadoplevelse er designet til at gøre det så nemt som muligt at få trykt dit eget hæfte eller katalog. Vælg størrelsen på og antal sider i hæftets størrelse, og upload så din PDF ved hjælp af vores meget lette uploadsystem. Vælg dernæst papirtypen for omslaget og indersiderne, før du går til kassen. Herefter tager vi os af resten og sørger for, at din fil er korrekt formateret og klar til tryk. Dine professionelt trykte hæfter med klammer vil nå frem til dig flotte og klar til at imponere.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk