Loading...

Personaliserede tæpper

Pak dig ind i dine yndlingsminder med sherpa- eller fleecetæpper. Tilføj et foto eller en kollage. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
Upload dit billedeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Pak dig selv eller dine kære ind i smil med sherpatæpper.

  • Vælg mellem 2 størrelser
  • 100 % polyester
  • Sherpa eller fleece
  • Mulighed for et billede eller en collage
  • Tryk i fuld farve på 1 side

Så er det hyggetid
Pak dig ind i dit eget personlige sherpatæppe. Uanset om du er på udkig efter en sjov gave til venner eller noget nyt dekor til hjemme, dækker sherpatæpper dine behov – bogstavelig talt. Sæt dit eget billede eller design på for at få et smil frem på læben, når du pakker dig ind.

Fleece eller sherpa?
Begge er et godt valg. De er begge lavet af 100 % polyester, der er superblødt og kan maskinvaskes. Sherpa er mere blødt på bagsiden og er en smule varmere og tykkere med en mat finish på forsiden. Vores fleecetæppe er billigere og har en let glans på forsiden. Uanset hvad er de begge en god gave til familiemedlemmer eller kollegaer.

Nemme at designe
Er du klar til at designe dit eget tæppe? Vælg blandt en række muligheder for at designe det rette tæppe til dig, eller upload dit eget design. Sæt så alle dine egne detaljer på ​som billeder, tekst med mere. Derefter klarer vi resten – professionel print og forsendelse af din bestilling. Dit sherpa- eller fleecetæppe ankommer blødt og klart til hygge på sofaen.

personligt tæppe med familiebilleder

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk