Loading...

Personaliserede tæpper

Pak dig ind i dine yndlingsminder med sherpa- eller fleecetæpper i høj kvalitet. Tilføj et foto eller en kollage. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse
Antal
 
Upload dit billedeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Pak dig selv eller dine kære ind i smil med ultrabløde tæpper med tryk.

 • 2 størrelser
 • 100 % polyester
 • Sherpa eller fleece
 • Ét billede eller en collage
 • Tryk i fuld farve på 1 side

Så er det hyggetid
Pak dig ind i dit eget personlige sherpatæppe. Uanset om du er på udkig efter en sjov gave til venner eller noget nyt dekor til hjemme, dækker sherpatæpper dine behov – bogstavelig talt. Med et eller flere af dine yndlingsbilleder kan du designe en helt unik gave, som er alsidig og ikke koster en herregård. Sæt dit eget billede eller design på for at få et smil frem på læben, når du pakker dig ind.

Fleece eller sherpa?
Begge er et godt valg. De er begge lavet af 100 % polyester, der er superblødt og kan maskinvaskes. Sherpa er mere blødt på bagsiden og er en smule varmere og tykkere med en mat finish på forsiden. Vores fleecetæppe er billigere og har en let glans på forsiden. Uanset hvad er de begge en god gave til familiemedlemmer eller kollegaer.

Nemme at designe
Er du klar til at designe dit eget tæppe? Vælg blandt en række muligheder for at designe det rette tæppe til dig, eller upload dit eget design. Du kan finde skabeloner, som indeholder tekst, mønstre og forskellige placeringer af flere billeder. Der er sikkert et design, der falder i din smag, fra typografiske udtryk til dristige og farverige stilarter. Når du har fundet noget, du kan lide, kan du tilføje alle dine egne detaljer ​som billeder, tekst med mere. Derefter klarer vi resten – professionelt tryk og forsendelse af din bestilling. Dit sherpa- eller fleecetæppe ankommer blødt og klart til hygge på sofaen.

personligt tæppe med familiebilleder

ANMELDELSES SNAPSHOT

2 anmeldelser
Write a Review
Fordeling af bedømmelser
 • 5 stjerner
  2
 • 4 stjerner
  0
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Let design
Produktkvalitet
Produktværdi

Anmeldt af 2 kunder

Nemt at bestille, fantastisk service og hurtig levering

30. apr. 2023 | Joan

Købte et tæppe med eget billede og tekst. Nemt at oploade billede, god service og hurtig levering (fik det mere end en uge før forventet leveringsdato) Kvaliteten af tæppet er over al forventning og har allerede fået en overvældende respons fra andre.

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Joan, tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at det er over al forventning. Det ser jo super godt ud! Ha' en rigtig dejlig dag. Med venlig hilsen VistaPrint Kundeservice

Nemt at bestille, fantastisk service og hurtig levering
Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Så glad!

26. jan. 2020 | Jeanette

Så fantastisk flot tæppe:) Tusind tak:) Det er en kommende bryllupsgave til min søn og svigerdatter:) . Jeg tvivler ikke på at de bliver vilde med det:)

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Jeanette, tak for anmeldelsen. Vi er glade for at du er tilfreds med tæppet, og vi er sikre på, at de nok også bliver glade for at modtage det! Med venlig hilsen Vistaprint Kundeservice

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Viser anmeldelser 1-2

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk