Gå direkte til hovedindhold

Smalle visitkort

Beskær dit kort for at skabe et elegant udseende, der oser af stil. Udforsk vores designskabeloner, som kan tilpasses, eller brug det lette designupload. Se yderligere oplysninger
Antal
 
100 % tilfredshedsgaranti
  • Størrelse: 40 x 85 mm
  • 6 papirtyper
  • Standardhjørner
  • Klart, fuldt farvetryk

Større er ikke altid bedre. Når det drejer sig om at skille sig ud, især til messer, konferencer og andre arrangementer, er det smart at have et smalt visitkort. Selv om de kun er en smule smallere end et standardkort, er det lige præcis anderledes nok til, at det føles unikt i hånden ​–​ og til at skille sig ud blandt kort i standardstørrelse.

Er du klar til at lave dit smalle visitkort? Start med at gennemse vores udvalg visitkortdesign, der kan tilpasses, herunder branchespecifikke muligheder. (Har du dit eget design klar? Benyt vores mulighed for at uploade dit design). Tilpas dit valgte design med vigtige detaljer såsom dit firmanavn, logo og hjemmeside, og vælg så den papirtype, du ønsker. Vi tager os af resten, og du får flotte visitkort, der er klar til at blive bemærket.

Miljøvenlige papirtyper.

Vi er stolte over at være FSC-certificerede, dedikerede til at reducere vores miljøbelastning ved at bruge ansvarligt forarbejdet papir.

Læs mere
Vi støtter ansvarlig skovdrift.

FSC-papir, der er certificeret af Rainforest Alliance, er ansvarligt dyrket til gavn for samfundet, dyrelivet og miljøet.

Læs mere

VistaPrint har designskabeloner til Smalle visitkort i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk