Gå direkte til hovedindhold
Loading...

Dit signaturlook starter her

Hver eneste pose, flaske eller forsendelse er en chance for, at din virksomhed bliver set.
 
 
 

Brandede etiketter, der får opmærksomhed

Vores specialdesignede etiketteklistermærker gør det nemt at skabe et matchende look på tværs af mange forskellige produkter.
 
 
 
 
 
 

Klistermærker, der gør indtryk

Få dit logo til at skille sig ud på reklameartikler, ved events eller i posten med disse specialdesignede klistermærker.
 
 
 
 
 
 

Emballage, der viser dit brand

Gør et godt første indtryk på dine kunder med emballage med specialtryk.
 
 
 
 
 
 

Lav et professionelt look på tværs af markedsføring og merchandise med specialdesignede etiketter og klistermærker.

Alle krukker, æsker og konvolutter repræsenterer en mulighed for personlig branding. Med VistaPrints skabeloner til etiketter og klistermærker, som kan tilpasses fuldt ud, kan du lave dit firmanavn og -logo eller sideprojekt til et design.

Uanset om du bruger produktetiketter til at lave et look til dit brand, adresseetiketter til at personalisere udgående post eller specialdesignede klistermærker, hjælper vi dig med at lave en række klistermærker, der er lige dig. Vælg et produkt, du kan lide, se vores samling af skabeloner, eller upload dit eget design.

Uanset hvad din virksomhed har brug for, kan du finde tryk på etiketter i høj kvalitet, der hjælper dig med at skille dig ud og blive bemærket.

Ofte stillede spørgsmål

Vores etiketter og klistermærker trykkes på hvidt papir, hvidt plastik, gennemsigtig plastik og guld- eller sølvfarvet folie, afhængigt af dit produkt og hvilket materiale, du vælger. Vi tilbyder også holografisk og flytbart (elektrostatisk) plastik, vandfast og fedtafvisende papir samt hørpapir, satinpapir og sort fiberfarvet papir.

Ja. Hvis du er ude efter en unik form, anbefaler vi figurskårne klistermærker for at skabe noget helt unikt. Alternativt kan du bestille konturskårne klistermærker for nem påsætning.

Vores hvide og klare plastiketiketter med en blank finish er vandafvisende og holdbare til udendørs brug.

Alle vores klistermærker og etiketter har en permanent lim, så de ikke løser sig – undtagen vores flytbare etiketter, som kan genbruges.

Du kan undgå bobler ved at sørge for, at overfladen er ren og tør, før du påsætter klistermærket. Brug en vinduesskraber, en lineal, et kreditkort eller en anden genstand med en hård, flad kant til at glatte boblerne ud.

Ja. Det er let at skrive med en blyant eller kuglepen på vores papiretiketter med en mat finish. Hvis du vælger at bruge en af vores plastik- eller folieetiketter, anbefaler vi at bruger en permanent marker.

Forsendelseskasser, papkasser, papirposer og konvolutter er nogle af de mest almindelige emballageprodukter, der bruges sammen med etiketter og klistermærker.

Ja. Hvis du vil skrive på dine etiketter på rulle, er det nemmest at skrive på udgaven af hvidt papir med mat finish med blyant eller kuglepen.