Loading...

Brandede etiketter, der får opmærksomhed

Skab et matchende look på tværs af markedsføring, merchandise og forsendelser med specialdesignede etiketter.
 
 
 
 
 
 
Prisfald på alle rulleetiketter
Reduceret pris på alle Roll Labels-produkter
Se Alle Mærkater

Klistermærker, der gør indtryk

Få dit logo til at skille sig ud på reklameartikler, ved events eller i posten med disse specialdesignede klistermærker.
 
 
 
 
 
 
 
 

Emballage, der viser dit brand

Gør et godt første indtryk på dine kunder med emballage med specialtryk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sortér efter branche

Udforsk vores udvalg af produkter, der er skræddersyet til netop din branche.

Skab et professionelt udseende på tværs af dine produkter og emballage med specialdesignede etiketter.

Når det kommer til branding, er hvert et glas, æske eller pose en mulighed for markedsføring. Med VistaPrints skabeloner, som kan tilpasses fuldt ud, kan du designe unikke produktetiketter, tøjmærkater og meget mere uden erfaring med design. Vælg mellem forskellige størrelser og former, og tilføj så dit logo, billeder og tekst, og få et unikt look.

Vi hjælper dig med at kreere et sæt klistermærker, etiketter og emballage, der er lige i øjet – uanset om du bruger holografiske etiketter til at sætte fokus på dit brand, forsendelseskasser til at tilpasse dine forsendelser eller klistermærker med tilpassede former til at vise din kreativitet. Vælg et produkt, du kan lide, se vores designgalleri, eller upload dit eget design.

Uanset hvad din virksomhed har brug for, kan du finde tryk på etiketter i høj kvalitet og iøjnefaldende skabeloner, der hjælper dig med at blive bemærket. Søger du inspiration? Her er 7 måder, du kan bruge specialdesignede klistermærker og etikettertil at få dine produkter og emballage til at skille sig ud.

Ofte stillede spørgsmål

Vores etiketter og klistermærker trykkes på hvidt papir, hvidt plastik, gennemsigtig plastik og guld- eller sølvfarvet folie, afhængigt af dit produkt og hvilket materiale, du vælger. Vi tilbyder også holografisk og flytbart (elektrostatisk) plastik, vandfast og fedtafvisende papir samt hørpapir, satinpapir og sort fiberfarvet papir.

Ja. Hvis du er ude efter en unik form, anbefaler vi figurskårne klistermærker for at skabe noget helt unikt. Alternativt kan du bestille konturskårne klistermærker for nem påsætning.

Vores hvide og klare plastiketiketter med en blank finish er vandafvisende og holdbare til udendørs brug.

Alle vores klistermærker og etiketter har en permanent lim, så de ikke løser sig – undtagen vores flytbare etiketter, som kan genbruges.

Du kan undgå bobler ved at sørge for, at overfladen er ren og tør, før du påsætter klistermærket. Brug en vinduesskraber, en lineal, et kreditkort eller en anden genstand med en hård, flad kant til at glatte boblerne ud.

Ja. Det er let at skrive med en blyant eller kuglepen på vores papiretiketter med en mat finish. Hvis du vælger at bruge en af vores plastik- eller folieetiketter, anbefaler vi at bruger en permanent marker.

Forsendelseskasser, papkasser, papirposer og konvolutter er nogle af de mest almindelige emballageprodukter, der bruges sammen med etiketter og klistermærker.