Gå direkte til hovedindhold
Loading...

Nyt og populært

Se de nye muligheder, der allerede får opmærksomhed.

Skab et professionelt, ensartet look til hele din virksomhed med personaliserede tryk på klistermærker og etiketter.

Alle poser, æsker og konvolutter repræsenterer en mulighed for virksomhedsbranding. Vistaprints skabeloner til personlige klistermærker kan tilpasses, så du let kan sætte dit firmanavn og logo på produktemballage, brevpapir med mere. Og med vores nye tilpassede former på udstansede og figurskårne klistermærker er der ingen grænser for din kreativitet.

Vi hjælper dig med at skabe en sammenhængende række specialdesignede klistermærker og personaliserede labels, uanset om du starter en ny virksomhed op eller er på udkig efter større mængder produktetiketter, adresseetiketter og meget mere. Uanset hvad din virksomhed har brug for, kan du finde varer i høj kvalitet, der hjælper dig med at skille dig ud og blive bemærket.

Ofte stillede spørgsmål

Ikke i øjeblikket. Mange af vores klistermærker kan dog bestilles i små mængder, så du kan bestille et lille antal for at se, om du kan lide, hvordan dit design fungerer, inden du afgiver en større bestilling.

Ja, hvis du er ude efter en helt særlig form, kan du vælge figurskårne klistermærker for at skabe noget helt unikt. Etiketter på rulle er et godt valg, hvis du skal bruge store mængder. Bare vælg at lave din egen form, og start dit design.

Både vores figurskårne klistermærker og vores konturskårne klistermærker er vandfaste. Hvis du ønsker vandfaste etiketter på rulle til dine produkter, anbefaler vi, at du vælger udgaven i hvid plastik med blank finish.

Vores klistermærker er lavet af hvid plastik, gennemsigtig plastik eller hvidt papir, alt efter hvad du vælger.

Til udendørs brug anbefaler vi vores etiketter på rulle. Vælg enten hvid eller gennemsigtig plastik med blank finish. Hvis du passer på dem, kan disse etiketter holde i op til 5 år.

Nej, vores klistermærker kan ikke genbruges.

Vores klistermærker leveres i vores sædvanlige papæsker.

Ja. Hvis du vil skrive på dine etiketter på rulle, er det nemmest at skrive på udgaven af hvidt papir med mat finish med blyant eller kuglepen.