Loading...

Indrammede billeder

Indrammede billeder gør det let at forvandle de gode billeder til fantastiske kunstværker. 2 typer rammer med indbygget beslag, der gør det nemt at hænge op. Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Størrelse (B x H)
Produktets retning
Farver på ramme
Valgmuligheder for kanter
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Giv værdifulde stunder den plads, de har fortjent, med indrammede billeder.

  • 4 størrelser
  • 2 farver rammer
  • Fotopapir i høj kvalitet
  • Solid træramme
  • Indbygget savtak-beslag
  • Lodret eller vandret ophængning
  • Flot farvetryk med valgfri hvid kant

Vægdekoration med mening
Ikke mere bladren – giv mobilbillederne nyt liv. Med det flotte professionelle tryk på kvalitetspapir forvandler vores indrammede billeder dine højtelskede minder til kunst, der er klar til ophængning. Du kan skabe et helt galleri fyldt med glade feriebilleder, smukke bryllupsbilleder eller de allerførste billeder af baby på sygehuset. Nævnte vi, hvor gode de er som gaver?

Til hurtig og nem dekoration
Indrammede billeder er blandt de nemmeste måder at udfylde tomme vægge på. Alle billeder leveres som et sammenhængende, alt-i-ét kunstværk med indbyggede savtak-beslag på bagsiden – så kan du hænge det op med det samme. Du kan vælge mellem 2 smarte rammer, så det er intet problem at lave billeder, der passer til din indretning eller dit farvetema.

Enkelt fotoupload
For at lave dit billede, skal du blot uploade et foto i høj opløsning og tilføje eventuelle personlige præg. Kontrollér til sidst dit billede, og afgiv din bestilling. Så klarer vi resten. Vi laver et professionelt tryk og indramning af billedet og sender det afsted til dig. Det indrammede fototryk ankommer i flot stand, lige klar til at hænge op i hjemmet eller på kontoret.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk