Gå direkte til hovedindhold

Festinvitationer

Gør din kommende begivenhed til en unik fejring med festinvitationer, du kan specialdesigne. Se vores designs i mange forskellige temaer og med forskellige papirtyper. Se yderligere oplysninger

Størrelse
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti
  • 4 forskellige størrelser
  • 8 forskellige papirtyper
  • Standard eller afrundede hjørner
  • Levende fuldfarvetryk
  • Mulighed for konvolutter

Forbereder du dig på en særlig begivenhed? Skal du holde indflytterfest, surpriseparty eller bare en hyggesamling, så er vi klar til at hjælpe med specialdesignede festinvitationer. Et sæt specialdesignede festinvitationer kan hjælpe med at sætte stemningen og skabe hype. Og med et stort udvalg af begivenheder, designs og papirtyper kan du nemt designe invitationer, der ser lækre ud og føles ligesådan.

For at komme i gang med at designe din festinvitation kan du tage et kig i vores designskabeloner. Når du har fundet en, du kan lide, kan du gøre den til din egen med alle dine egne detaljer, såsom navn, dato, adresse – på mange af vores designs er der også plads til et billede eller to. Når du har gjort dit design helt perfekt, klarer vi resten. Dine festinvitationer bliver professionelt trykt, pakket og leveret til dig. De ankommer klar til at blive delt ud til alle på din gæsteliste.

VistaPrint har designskabeloner til Festinvitationer i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk