Loading...

Hold dine produkter sikre under opbevaring eller under transport med vores robuste papkasser.

  • 5 størrelser
  • 1,8 mm hvidt eller brunt E Flute-bølgepap
  • Nem at samle
  • Papkasser uden tryk

Beskyt dine kunders bestillinger
Uanset om du sender skrøbelige varer, tungt udstyr eller større mængder madvarer eller bøger, forventer dine kunder, at deres bestillinger ankommer sikkert og i god tilstand. Vores forsendelseskasser er en god måde at sikre, at det lige er det, der sker. Det robuste E-Flute-bølgepap er designet til at kunne modstå transportstrabadserne, mens det passer på indholdet. Forsegl dem med pakketape, så er du klar.

Nem at samle
Vores bølgepapkasser er designet til at være så effektive som muligt til dig og dine kunder. De er nemme at samle og har intet minimumsantal, så du kan bestille så mange eller så få, som du skal bruge. Vi har en række forskellige størrelser til overkommelige priser, så du kan få de kasser, der passer bedst til dig og dine produkter. Du kan endda tilføje nogle etiketter eller klistermærker for at give kasserne et look, der er lige dig.

Hurtig og nem bestilling
Er du klar til at bestille dine bølgepapkasser? Processen kunne ikke være nemmere. Vælg en størrelse, en farve og et antal, så tager vi os af resten. Vi sørger for, at de kommer sikkert frem til dig, så du kan gøre det samme for dine kunder og deres bestillinger.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk