Loading...

Giv dine produkter hovedrollen med disse forsendelseskasser uden tryk

  • 5 størrelser
  • 1,8 mm hvidt eller brunt E Flute-pap
  • Holdbar kvalitet med frontåbning
  • Fra 1 til 200 stk.
  • Fremstillet af ansvarligt dyrkede materialer

Prisvenlig emballage
Leder du efter en enkel og billig, men robust forsendelseskasse? Vores forsendelseskasse uden tryk lever op til alle disse krav. Med bølgepap indvendig, som isolerer indholdet og beskytter mod stød, er de et godt valg, uanset om du sender produkter via e-handel, abonnementspakker eller købeklare gaveæsker. Du kan gå efter denne model uden tryk, hvis du vil have et mere diskret look eller en alsidig forsendelsesløsning.

Nemme at samle og sende
Vores forsendelseskasser uden tryk fås i 5 størrelser, og du kan vælge imellem brunt eller hvidt bølgepap med E Flute. De er robuste nok til at sende små til mellemstore varer uden behov for yderligere emballage. De er nemme at samle, og frontåbningen giver en spændende unboxing-oplevelse.

Enkle, men alsidige
Klar til at bestille? Vælg størrelse, materiale og antal, og så klarer vi resten. Dine forsendelseskasser uden tryk ankommer i tip-top stand. Hvis du vil have et mere brandet look, anbefaler vi, at du kombinerer dem med specialdesignede adresseetiketter eller forsegler dem med vandaktiveret papirbånd.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk