Loading...

Giv din post et personligt præg. Adresseetiketter præsenterer din virksomhed med stil.

  • 2 størrelser
  • Hvidt papir
  • Slidstærk selvklæbende bagside
  • Klart tryk i fuldfarve
  • Trykt på ark
  • Bestil helt ned til 1 ark med etiketter (4 store eller 10 små etiketter)

Skab et genkendeligt brand
Vores specialdesignede adresseetiketter er en god måde at spare tid og kræfter på, mens du får et professionelt look på udgående kuverter, pakker og onlinebestillinger. De holdbare forsendelsesetiketter er også en økonomisk mulighed til at sikre, at alle markedsføringsmaterialer og emballage passer sammen. Adresseetiketterne er fremstillet af hvidt papir og er nemme at skrive på, hvilket gør det muligt for dig at sætte dit personlige præg på dem.

Fås som prøver
Disse forsendelsesetiketter fås i 2 størrelser og har en slidstærk selvklæbende bagside for at sikre, at de forbliver, hvor de skal under transport. Er du ikke sikker på, om adresseetiketter er det, du søger? Bestil en vareprøve (et ark med 4 store eller 10 små etiketter), og prøv dem, før du bestiller flere.

Nemt design
Er du klar til at være kreativ? Udforsk vores sortiment af design, der kan tilpasses efter dine ønsker. Når du har fundet en favorit, kan du gøre den til din egen ved at tilføre dine egne detaljer – du kan tilføje baggrundsfarver, former eller tekst. Vi tager os af resten og trykker professionelt dit design på dit valg af materiale. Dine adresseetiketter vil ankomme i tip-top stand og klar til brug.

VistaPrint har designskabeloner til Postlabels i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk