Kreative idéer til at annoncere og dele din næste store pilepæl på

Forventet læsetid: 3 minutter

Skal du giftes, have en baby – eller flytte til en ny by? Når du har spændende nyheder, er det naturligt, at du gerne vil dele dem med din familie og venner.

Der er naturligvis ikke noget galt med at vælge den traditionelle vej, når du annoncerer noget stort i livet (f.eks. trykke flyers, når du lancerer en ny virksomhed, eller sende “Sæt kryds i kalenderen”-kort, når du bliver forlovet). Men kreative måder at annoncere fødsel, forlovelse og andre milepæle på er en god måde at tænke ud af boksen og dele din store nyhed på en sjov måde, som skaber opmærksomhed.

Lad os se på 5 kreative måder at annoncere på, der vil inspirere dig til at dele din næste milepæl på en sjov, uventet og mindeværdig måde.

Ideer til kreative meddelelser

  1. “Han/hun sagde ja!” T-shirts
  2. “Kom til vores bryllup!”-kalendere
  3. “Vi flytter”-kort
  4. “Team dreng” og “Team pige” skumpapskilte til gender reveal-fester
  5. “Det er en dreng/pige”-bannere

“Han/Hun sagde ja!” T-shirts

Et af de mest spændende øjeblikke af et pars liv er formentlig, når de bliver forlovede – og generelt vil de gerne dele det øjeblik med deres familier, venner og andre, der er tæt på. Og mens I kan dele det særlige øjeblik og annoncere jeres forlovelse på en mere traditionel måde (som en annoncering i posten), hvorfor så ikke gøre jeres nære og kære til en del af bekendtgørelsen?

Hvis du planlægger at blive forlovet snart, kan du lave T-shirts med teksten “Han/Hun sagde ja!” (afhængigt af din partners kønsidentitet) – og så bestille de T-shirts til dig selv, din partner og jeres familie og venner. Når du har friet (og din partner har sagt ja), kan du invitere familie og venner over for at fejre. Bed dem om at tage deres personaliserede toppe på, og tag et billede af gruppen. I kan så bruge dette billede, når I annoncerer jeres forlovelse – læg det på jeres bryllupshjemmeside eller de bryllupskort, som I sender til de venner og familie, som ikke kunne være der.

Personaliserede T-shirts er ikke blot en af de mest kreative måder at annoncere jeres forlovelse på – de er også en god måde at få jeres nære og kære involverede i jeres forlovelse, skabe nye minder på og have en sjov souvenir fra det øjeblik, hvor du og din partner besluttede jer for at sige “ja”.

“Kom til vores bryllup!”-kalendere

Der er masser af måder at annoncere jeres kommende bryllup på og invitere folk med til brylluppet. Men hvis traditionelle invitationer ikke lige er dig, kan en kalender være en sjov og anderledes måde at sende en invitation på.

Vælg 12 af dine yndlingsbilleder af dig og din kommende ægtefælle – et til hver måned. Design så en personaliseret kalender, og sæt et kryds på den store dag. På den måde er jeres bryllup allerede i jeres gæsters kalender, og de har en nyttig souvenir.

“Vi flytter”-kort

Annonceringskort er muligvis ikke den mest originale måde at annoncere en milepæl på. Men nogle gange er det de mest effektive – især når du planlægger en flytning.

Hvis du flytter, skal folk have besked om, hvornår du flytter og din nye adresse, så I kan holde kontakten. Annonceringskort er en god måde at annoncere en kommende flytning på og give familie og venner din nye adresse fysisk.

Men bare fordi kort er en traditionel måde at annoncere noget på, betyder det ikke, at du ikke kan være kreativ med dem. Du kan f.eks. sende to kort med i annonceringen: Et, der indeholder flyttedatoen og din nye adresse, og et traditionelt kort, der er poststemplet med din adresse. På denne måde kan venner, familiemedlemmer og professionelle kontakter sende deres lykønskninger til dit nye hjem.

“Team dreng” og “Team pige” skumpapskilte til gender reveal-fester

Gender reveal-fester er blevet meget populære i de seneste år. Og selv om pointen med festen er at annoncere, om I skal have en dreng eller pige, er der en sjov måde at involvere dine gæster før den store afsløring. Det eneste, du har brug for? Nogle personaliserede skumpapskilte.

Før gender reveal-festen kan du fremstille skumpapskilte med teksten “team dreng” eller “team pige”. Når gæsterne ankommer, kan de tage et skumpapskilt, der passer til det køn, de tror, barnet har. Tag et billede af alle gæsterne og deres skumpapskilte før den store afsløring. Tag også nogle billeder under selve afsløringen – og ikke mindst reaktionerne fra det vindende hold. Disse billeder vil være et godt minde, som I kan dele på de sociale medier – og en god måde at annoncere babyens køn på til gæster, der ikke kunne være til stede.

“Det er en dreng/pige”-bannere

Hvis du vælger ikke at holde en gender reveal-fest, kommer den store annoncering efter fødslen. Du kan vælge en traditionel måde at annoncere det på, men du kan også vælge en kreativ løsning til at fortælle folk, at du har født. Og hvis du vil holde det enkelt og kreativt, er bannere en god måde at gøre det på.

Et banner med “Det er en dreng!” eller “Det er en pige!”, hvor gæsterne kan se det, er en god måde at fortælle dine venner, familiemedlemmer og andre barselsgæster om det nye familiemedlem. Du kan for eksempel hænge det på døren til din barselsstue eller på fordøren til dit hjem. Og hvis du vil lave en større annoncering, er det eneste, du skal gøre, at tage et billede foran banneret (med babyen, selvfølgelig) og enten slå det op på dine sociale medier eller printe det på et annonceringskort og dele de glædelige nyheder i posten.

Tip fra Vistaprint

Hvis en nær ven eller familiemedlem venter sig, kan du prøve at designe et “velkommen hjem”-banner til de nye forældre og hænge det på døren, så det er det første, de ser, når de kommer hjem med det lille nye familiemedlem.