Loading...

Tilpasset arbejdstøj

Udstyr dit team med produkter fra vores kollektion af specialfremstillet arbejdstøj. Fra jakker til refleksveste, bukser, T-shirts og meget andet – vi har det hele.

55 resultater
Gå til filtrerede resultater
55 resultater


-

Design dit eget arbejdstøj, der får dit brand set på byggepladsen.

Tilpas dit holds look med specialdesignet arbejdstøj. Ud over at holde dine medarbejdere godt beskyttet og komfortable får disse uniformer dit brand bemærket – på byggepladsen, i butikken, på kontoret og mange andre steder.

Du kan udstyre dine medarbejdere med robust, holdbart udstyr fra vores kollektion af personaliseret arbejdstøj, herunder jakker, veste med reflekser, T-shirts, bukser, hatte og meget mere.

Og med VistaPrint kan du sætte dit eget præg på tøjet med forskellige dekorationsteknikker såsom broderi, transfertryk med mere. Tilføj dem i vores intuitive designstudie, så klarer vi resten. Og hvis du har brug for en hjælpende hånd, er vores designeksperter klar til at tilbyde vejledning undervejs.

Ofte stillede spørgsmål

En god arbejdsuniform er både funktionel, behagelig, professionel og viser dit brand. For eksempel er veste med reflekser og logo praktiske til byggepladser – de holder dig synlige og sikre. Der er også jakker, bukser, T-shirts og meget mere – alt sammen praktisk, uanset om du har en butik, et værksted, et elfirma og så videre.

Takket være vores intuitive designstudie kan du tilføje masser af unikke detaljer til arbejdstøjet – dit logo, kontaktoplysninger, medarbejderes navne og meget mere. Disse detaljer gør ikke kun uniformerne unikke, de kan også forbedre medarbejderkommunikationen og kundeservice.

Der er intet minimumsantal for det meste af vores brandede arbejdstøj. Men hvis du bestiller flere, stiger rabatten afhængigt af antallet.

Du kan bruge forskellige dekorationsteknikker, afhængigt af selve produktet. Broderet arbejdstøj understøtter for eksempel op til 12 forskellige sømfarver for et holdbart og professionelt look. Mens transfertryk tilbyder ubegrænsede farvemuligheder for et flot, farverigt resultat.