Loading...

Flag

Lav vejrbestandig markedsføring i store størrelser. Dette komplette flagsæt indeholder et specialdesignet polyesterflag, flagstang, base og bæretaske.


Har du allerede stænger og fod? Her køber du kun flagdug Se yderligere oplysninger

Fetching compatible options
Former
Størrelse
Antal
 
Begynd at designeHar du allerede et design? Upload og rediger det
100 % tilfredshedsgaranti

Vejrbestandig markedsføring i store størrelser!

  • Vælg mellem 12 størrelser og former
  • 110 g/m² robust polyester
  • Mulighed for tryk på en eller begge sider
  • Flagstang, krydsfodsbase og bæretaske medfølger
  • Vindtæt op til 59 km/t
  • Mulighed for andre baser
  • Fremstillet af 95 % genanvendt polyester

Bemærk: Der følger en krydsfodsbase og en vandpose med hver ordre. Du får mulighed for at tilkøbe yderligere baser, før du betaler.

Bliv bemærket
Prøver du at skille dig ud på en travl gade eller på overfyldte handelsmesser? Specialdesignede reklameflag er praktiske til at tiltrække opmærksomheden til din butik, stand eller telt. Det er også effektiv markering med høj synlighed – en mulighed for at få din virksomheds navn, logo og farver bemærket af både fodgængere og bilister.

Nem at sætte op
Vores reklameflag leveres med alt, hvad du har brug for til at sætte dem op på en plan flade: Din pakke indeholder et vejrbestandigt flag, stang i fiberglas og aluminium, krydsfodsbase og vandpose – og endda en blød taske til nem transport. Brug for en anden base? Du kan tilkøbe andre typer baser. Se vores skruespyd, bilmonterings- og fortovsbaser her.

Intuitivt design
Er du klar til at være kreativ? Gå på opdagelse i vores galleri med skabeloner til flag, herunder til forskellige brancher og arrangementer. Når du har fundet noget, du kan lide, kan du tilføre dine egne detaljer i vores onlinedesignstudie. Vi klarer resten – professionelt tryk og forsendelse af din bestilling. Dit sæt med reklameflag ankommer flotte og klar til at vække opmærksomhed.

VistaPrint har designskabeloner til Flag i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk