Loading...

Tag din markedsføring til nye højder.

 • 7 størrelser og 3 former
 • Sættet indeholder flag, flagstang samt fod og transporttaske efter eget valg -
 • Mulighed for enkelt- eller dobbeltsidet tryk
 • Modstandsdygtigt over for vind op til 65 km/t
 • Udvalg af fødder til flag
 • Mulighed for genanvendt polyester

Bemærk: Download denne PDF-vejledning for at læse vigtige oplysninger om, hvordan du samler dit flag.

Bliv bemærket
Prøver du at skille dig ud på en travl gade eller på overfyldte handelsmesser? Specialdesignede reklameflag er praktiske til at tiltrække opmærksomheden til din butik, stand eller telt. Det er også effektiv markering med høj synlighed – en mulighed for at få din virksomheds navn, logo og farver bemærket af både fodgængere og bilister.

Nem opsætning
Vores reklameflag leveres med alt, hvad du har brug for til at sætte dem op på en plan flade: Din pakke indeholder et vejrbestandigt flag, en flagstang, den fod, som du har valg – og en blød taske til nem transport.

Intuitivt design
Er du klar til at være kreativ? Gå på opdagelse i vores galleri med skabeloner til flag, herunder til forskellige brancher og arrangementer. Når du har fundet noget, du kan lide, kan du tilføre dine egne detaljer i vores onlinedesignstudie. Vi klarer resten – professionelt tryk og forsendelse af din bestilling. Dit sæt med reklameflag ankommer flotte og klar til at vække opmærksomhed.

ANMELDELSES SNAPSHOT

3 anmeldelser
Write a Review
Fordeling af bedømmelser
 • 5 stjerner
  2
 • 4 stjerner
  0
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  1
 • 1 stjerne
  0
Let design
Produktkvalitet
Produktværdi


Anmeldt af 3 kunder

super produkt --- men

1. maj 2022 | Anders

Produktet er hurtigt leveret - og bestilling er nem. Men synes umiddelbart ikke den er helt sort. Kan være jeg har lavet en fejl ellers happy - I will be back

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Anders. Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du blev glad for dit flag selvom det ikke blev helt så sort, som du havde håbet. Hvis du bestiller en anden gang er du rigtig velkommen til at kontakte os førs på 80 82 05 25 (hverdage 8-19) eller via mail på [email protected]. Så hjælper vi gerne med at sikre, at det hele er, præcis som du gerne vil have det. Med venlig hilsen VistaPrint Kundeservice.

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Super flotte tryk

9. apr. 2021 | Tine

Nemt selv at designe og tryk var lige som jeg havde ønsket mig. Flagene blev leveret hurtigt. Jeg er glad :)

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Tine. Tak for den super flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at dine flag blev lige, som de skulle være. Vi håber, at du får masser af glæde af dem. Med venlig hilsen Vistaprint Kundeservice.

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Beach flag

20. mar. 2020 | J.E.P.

Bestilte et Beach flag, med den dyreste og mest solide fod til efter anbefalinger fra Vista. Da flaget ankom var der ingen stang med, efter henvendelse til Vista, fik vi den besked, at med deres anbefalede fod, så fulgte den ingen stang med, altså en fod til 800-kr og et flag til ca.800-kr som ikke kan bruges til noget som helst. Vi fik dog tilbudt at kunne bruge 400-kr mere og så modtaget et ekstra flag, med stang... Mega dårlig vejledning, på trods af tilbudet om det ekstra flag.

Svar fra Vistaprint kundeservice:

Hej Jytte, tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at der har været bøvl med bestillingen af jeres beach flag. I jeres oprindelige bestilling, har I da I lavede flaget valgt ''Kun flagstof'', hvilket er beregnet til kunder der allerede har bestilt et flag før. Vi er kede af hvis I synes at dette har været misvisende, og derfor er vi selvfølgelig rigtig glade for at høre, at I fandt en løsning med vores kundeservice. I er altid velkomne til lige at ringe til os inden I bestiller, så vi kan gå ordren igennem sammen. Med venlig hilsen Vistaprint Kundeservice

Produktkvalitet
Produktværdi
Let design

Viser anmeldelser 1-3

VistaPrint har designskabeloner til Flag i forskellige stilarter.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk