Loading...

Tilpassede flag

Tiltræk kunder med flag i alle størrelser, som du kan sætte i græs, sand eller endda på væggen.
Beachflag – fjer

Beachflag – fjer

Boost dit brand med fjerformede flag, der er perfekte til lange eller lodrette logoer.
 
Beachflag – fjer

Beachflag – fjer

Boost dit brand med fjerformede flag, der er perfekte til lange eller lodrette logoer.
 
Beachflag – dråbe

Beachflag – dråbe

Fang folks opmærksomhed i al slags vejr med vores vindafvisende flag.
 
Beachflag – dråbe

Beachflag – dråbe

Fang folks opmærksomhed i al slags vejr med vores vindafvisende flag.
 
Beachflag – lige

Beachflag – lige

Fremvis skarpe budskaber på vores flag med størst trykområde.
 
Beachflag – lige

Beachflag – lige

Fremvis skarpe budskaber på vores flag med størst trykområde.
 

Vægmonterede flag

Vis dine budskaber frem på en stilfuld og elegant måde med flag, der ikke fylder for meget i og udenfor din butik.
 
 

Udforsk tilbehør til fjerformede, lige og dråbeformede reklameflag

Uanset om du vil designe et helt nyt flag eller bare ændre, hvor det skal placeres, så har vi løsningen til dig.
Se flagenes fødder i aktion
Find den perfekte fod med det rigtige look til enhver overflade, også sand og fortov – specialdesignet til vores flag.
Fødder til flag

Branchespecifikke skabeloner til flag

Udforsk vores store udvalg af forskellige skabeloner designet til at understrege dit budskab, med design og fødder, der passer sammen.
Leder du efter flere udendørsskilte til dit budskab?
Gå på opdagelse i vores brede udvalg af udendørsskilte og skilte til butiksfacader, der gør dit budskab umuligt at overse.
Se alle udendørsskilte

Sørg for, at dit brand bliver set overalt med vægmonterede og fritstående reklameflag.

Uanset om du reklamerer i butikken, på en travl gade, ude i felten eller endda på stranden, har vi flag med tryk, der sikrer, at dit logo eller dine budskaber ikke bliver overset.

Vores vægmonterede kiosk- og facadeflag er gode til at spare på pladsen og perfekte til at skabe opmærksomhed på din butik i områder, hvor der kommer mange mennesker forbi, som f.eks. travle gader, overfyldte indkøbscentre eller endda din egen butik. Disse tilpassede vægflag kan placeres, så de ikke er i vejen, men stadig meget synlige og elegante, særligt hvis det blæser lidt.

Vores fritstående reklameflag er imidlertid gode til at fange folks opmærksomhed på afstand. De kan være op til 4,5 meter høje, så de er umulige at overse, og med vores store udvalg af fødder kan du sætte dem op hvor som helst. Uanset om målet er at tiltrække kunder til din stand til et udendørsevent eller skabe opmærksomhed på dagens 2-for-1-drink i din strandbar, har vi tilpassede flag og fødder, der sørger for, at dine budskaber bliver set.

Ofte stillede spørgsmål

Vores flagfødder er designet til forskellige overflader, der passer til dine behov:

  • Plastikskrue: perfekt til sandområder.
  • Bilmonteringsbase: mest velegnet til parkeringspladser og fortove.
  • Jordspyd i metal: designet til græs og blød jord.
  • Firkantet flagfod i stål: perfekt til fortove, cement, stærk vind og til flag på over 3,5 m.
  • Vandbeholder: anbefales til ekstreme vejrforhold og ustabile overflader.

Alle vores tilpassede flag er lavet af syntetisk polyester, der stammer fra genbrugsmaterialer og klassificeres som brandhæmmende (B1). En stor del af flagstængerne i vores sæt til fjerformede, dråbeformede og lige beachflag er lavet af glasfiber med nogle aluminiumkomponenter. Der er også en plastikkrog, som bruges til at fastgøre flaget på stangen. Flagstængerne og vægmonteringerne til vores facade- og kioskflag er fremstillet af aluminium.

Ja. Du kan vælge mellem enkelt- eller dobbeltsidet tryk på alle modeller, undtagen vores facadeflag. Flag med enkeltsidet tryk er mere gennemsigtige, så flagets design (og sollys) skinner igennem. Vores mere uigennemsigtige, dobbeltsidede fjerformede, dråbeformede og lige beachflag har et ekstra lag polyester imellem de to sider med tryk, så de bliver mere holdbare, og farverne bliver mere mættede.

Hvis du reklamerer på gader med begrænset fortovsplads eller mange fodgængere, anbefaler vi kiosk- eller facadeflag.

Vores reklameflag med tryk fungerer bedst, når der er mere plads på jorden eller gulvet. De har fødder i stedet for vægbeslag, så du kan flytte dem, som du har lyst. De er perfekte til at fange opmærksomheden udendørs eller til travle events. Fjerformede beachflag er vores smalleste model, og de er perfekte til længere logoer. Vores lige beachflag har mest plads til tryk, så de er mest velegnede, hvis du har længere budskaber, du gerne vil dele. Vores dråbeformede beachflag er de mest modstandsdygtige over for vind, og de er også flotte til runde logoer.

De tilpassede flag er designet til at fange folks opmærksomhed og skille sig ud på lang afstand, så generelt gælder reglen: jo større, jo bedre. Vores største flag er designet med events og messer i tankerne, men vores mindre størrelser er lige så gode, når de ikke skal kæmpe om opmærksomheden i meget travle områder. De er også lettere og mere bærbare. Hvis du vælger et større flag, anbefaler vi den firkantede fod i stål, som hjælper med at holde flaget på jorden.