Få dine udendørs træningshold i form

Forventet læsetid: 3 minutter

Varmere vejr er på vej … og sammen med det kommer en perfekt mulighed for at udvide dit fitnesscenters kapacitet. Hvis du er personlig træner eller ejer et fitnesscenter, kan du give din virksomhed ny energi med lidt frisk luft. Overvej at afholde dine træningshold (eller personlige timer) udendørs for at nyde solen og opfordre til at holde afstand. Ud over muligheden for at tilbyde flere hold, vil det også være noget nyt og spændende for dine nuværende kunder. (De vil helt sikkert elske at prøve at træne et nyt sted.) Udendørsfitness er også en god måde at tiltrække nye kunder på, der måske passerer jer på vejen … du skal blot bruge de rette reklameprodukter til at skabe omtale for dit brand.

1. T-shirts

Repræsenter dit brand ved at bruge en T-shirt med logo, når du underviser … og sørg for, at alle andre medarbejdere også har en på. T-shirts er også gode til kunderne – loyale kunder elsker at kunne fremvise, hvilke brands de kan lide, så du skal sørge for at have et lager, du kan sælge ud af efter undervisningen. Eller overvej at forære en eller give en som præmie i en konkurrence for at takke dine kunder.

2. Beachflag

Tiltræk nye kunder (og gør det nemt for de nuværende at finde dig) med iøjnefaldende beachflag. Brug et par stykker til at lede kunderne til træningsområdet, og brug et til at angive mødepunktet eller indtjekningsområdet. Beachflag er glimrende som transportabel reklame, da du nemt kan tage dem med til stedet, hvor undervisningen finder sted.

3. Visitkort

Medbring en stak visitkort til dine udendørs undervisninger, så folk går derfra med en fysisk påmindelsen om den sjove oplevelse med din virksomhed. Tilføj en QR-kode på den ene side, hvor folk kan finde dit program og nemt tilmelde sig online.

Tip fra vistaprint

Lad dine visitkort arbejde ligeså hårdt, som du gør – giv dem et særligt udtryk som afrundede hjørner, så de virkelig skiller sig ud.

+ sådan skaber du din egen udendørssucces:

Skab et afgrænset træningsområde.

Uanset om du afholder udendørsholdene i en nærliggende park eller på din egen parkeringsplads, bør du afgrænse området med skiltning og angive et mødested. Afskærm området med noget midlertidigt som reb, reklameskilte eller måske gadekridt. Sørg for, at du overholder de lokale regler og love og har de rette tilladelser til at afgrænse dit træningsområde, og brug tid på at rydde op bagefter.

Tilbyd udstyr til udendørsbrug.

Gør dit bedste for at genskabe fitnesscenteret udendørs ved f.eks. at tilbyde håndklæder og koldt vand. Gå skridtet videre og tilbyd vandflasker med reklame til alle, der eventuelt har glemt deres egen – det hjælper med at reklamere for din virksomhed, selv efter de har forladt træningen.

Indfør en sikker opstillingsproces.

Alle tænker på sikkerhed og sundhed for tiden, så sørg for, at dine kunder føler sig sikre, så snart de ankommer. Hvis træningen indebærer brug af udstyr, kan du opstille håndvægte, måtter eller spinningcykler, der er afsprittet, inden timen starter … og sørge for, at der er afstand imellem. Opfordr deltagerne til at afspritte hænder før og efter træningen.

Brug en mikrofon og højttalersystem.

Sørg for, at alle kan høre dig (og musikken) under træningen ved hjælp af en mikrofon og et højttalersystem. Det kan være anderledes, end det du bruger indendørs, så test det, inden du afholder din første træning.

Vær kreativ på sociale medier.

Sørg for, at medlemmerne ved, at du holder træninger udendørs. Fremvis den nye opstilling på Instagram, eller livestream dine hold på Facebook, og inviter folk til at deltage fra deres egen have.

Alt hvad du behøver til at afholde træning udendørs

  1. T-shirts med logo
  2. Beachflag
  3. Visitkort
  4. Tilmelding via QR kode
  5. Afgrænset træningsområde
  6. Udstyr og reklameartikler til udendørs brug
  7. En sikker opstillingsproces
  8. Et højttalersystem
  9. En strategi for sociale medier