Loading...

En hyggelig specialdesignet hættetrøje til hele dit team.

  • 80 % bomuld, 20 % polyester
  • 280 g/m² (alle farver) og 260 g/m² (Athletic Grey, hvid)
  • Hætte i to lag og ribkanter i bomuld/Lycra® på talje og ærmer
  • Kængurulomme foran og afriveligt mærke
  • Størrelser fra S til 2XL
  • Fås også til damer

Plejeinstruktioner: Vend hættetrøjen med vrangen ud, og vask den ved 40 °C. Brug blegemiddel uden klor og undgå tørretumbling.

Dekoration: Transfertryk (ubegrænsede trykfarver. Føles fast og plastikagtigt. Levende, farverigt tryk).

Alsidig komfort Uanset om du vil lave arbejdstøj til kølige dage eller giveaways med logo til arrangementer, er vores specialdesignede hættetrøjer designet til både at være behagelige at have på og give et professionelt look. De er ideelle til arbejde udendørs, hoteller, begivenheder, fritid eller afslappet hverdagstøj. Desuden giver hættetrøjer trykt med dit logo en effektiv mulighed for at skabe opmærksomhed omkring dit brand.

Varme og stil i ét Vores personligt tilpassede hættetrøjer er designet til at være behagelige – de er lavet af Belcoro®-bomuldsgarn og et polyestermateriale, som føles blødt og behageligt. De har også en hætte og en forlomme og kan holde dig varm hele dagen. Derudover er specialdesignede hættetrøjer gode gaver til hele teamet, da de skaber et ensartet look.

Nemme at designe Er du klar til at designe din egen hættetrøje? Så skal du blot tilføje dit logo, din grafik eller tekst og se et eksempel på dit design i vores interaktive studie. Vi klarer resten – professionelt tryk og forsendelse af din bestilling. Din personaliserede hættetrøje ankommer ren, pæn og klar til at vise frem.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk