Loading...

Med computerklistermærker kan du sætte lidt personlighed på en kedelig computer 

  • Form som hjerte, bue, krukke, cirkel og taleboble
  • Mulighed for tilpassede former
  • Mat overflade
  • Hvid plastik
  • Bestil helt ned til 1 stk.

Fantastisk til foreninger og som reklamegave
Klistermærker til computere er fantastiske små reklamegaver til fester eller særlige lejligheder. Brug dem til at promovere din forening eller dine egne kunstværker. Klistermærker til computere er også en god tilføjelse til medarbejdernes velkomstpakker for at vise lidt virksomhedssolidaritet.

Tilpassede skærelinjer
Hav det sjovt, og vær kreativ med spændende former som hjerte, bue, krukke og taleboble. Du kan lave specifikke designs, der passer til de forskellige former, eller lade fantasien få frit spil. Hvis du vil være helt unik, kan du vælge en tilpasset form, som får dit design til at skille sig endnu mere ud. Dine computerklistermærker bliver trykt på hvid plast, som virkelig fremhæver de flotte farver. Fang alles opmærksomhed med dine egne, iøjnefaldende designs, mens du arbejder.

Intuitiv designproces
Har du set et klistermærke til computeren, som du kan lide? Vi har unikke design, der er klar til brug. Du skal blot vælge det, du bedst kan lide, tilpasse det så meget eller så lidt, du vil, og så er du klar. Du kan også bruge dit eget originale design ved at vælge "Upload design", som giver dig mulighed for at tilpasse dit billede med yderligere detaljer, hvis du ønsker det. Din bærbare vil takke dig.

Designservice

Vores professionelle designere kan hjælpe dig med at finde det look, du gerne vil have.
Design af produkter med tryk